VIDEÓ: Top3 megmozdulás a hétvégi, 5000 dolláros OW versenyről

VIDEÓ: Top3 megmozdulás a hétvégi, 5000 dolláros OW versenyről

Érdekes és vicces megmozdulások a profi játékosok mérkőzéseiből!

A hétvégén tartották a Rivalcade Memorial Day Rumble 5000 dollár összdíjazású online tournament-et, ahová olyan profi Overwatch csapatokat hívtak, mint a Cloud9, Tempo Storm, Luminosity Gaming Evil, vagy a Selfless.
Összeszedtük a legérdekesebb momentumokat az eseményről, jó szórakozást hozzá!

Ki mondta, hogy Hanzo-val csak a "trollok" játszanak? A Detroit Renegades játékosa Mangachu, King's Row támadó oldalon villantott egy nagyon szép play of the game-et a hőssel:

Az Overwatch egyik legjobb Reinhardt játékosának tartott koreai Kaiser, múlt héten érkezett a Cloud9 alakulatához. Rögtön az első hivatalos megmérettetésén, egy intelligens Earthshatter-Self-Destruct combo-val bizonyította Lijiang Tower-en, hogy rászolgál a hírnevére.

Sokaknak úgy tűnhet, az aktuális metát megtörni nem lehet és nem is érdemes. Ennek mondott ellent a szériát megnyerő Selfless csapata, akik a Reinhardt-Orisa párosával védték be a payload-ra ültetett Bastion-t. A szokatlan megoldás meglepetés szerű vipe-ot okozott, a végén egy kis Bm is belefért.

Aki további hasonlóan izgalmas pillanatokra kíváncsi, a csoportmérkőzéseket és a rájátszást is visszanézheti a Rivalcade Twitch csatornáján.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!