VIDEÓ: Hibát hibára halmozott a Valve az új Operationben?

VIDEÓ: Hibát hibára halmozott a Valve az új Operationben?

Az egyik pályán vásárlási bug, a másikon a kamu árnyék – a közösség elégedetlen az új pályákkal.

Az Operation Hydra rég várt frissítés volt a játékban. Ettől függetlenül azért nem minden olyan szép és jó, főleg a mapek körül.

Általánosságban elmondható, hogy a Wingman pályákat sokan utálják. Ennek az egyik legnagyobb oka, hogy a közösség szerint teljesen alkalmatlanok 2v2 párharcokra, mivel nem kiegyenlítettek. Sokak szerint két-két hasonló képességű csapat közül mindig a terror oldali tud több kört hozni, feltéve, hogy az alábbi hibák nem mutatkoznak meg.

Shortdust

A pálya az új Operation egyik nagy dobásának a kelléke volt. A kifejezetten 2v2-es harcra készült dust átdolgozáson azonban hatalmas hiba ütötte fel a fejét. A kör elején nem lehet vásárolni, ezzel ellehetetlenítve a fegyveres köröket. A felhasználók rengeteg fórumon panaszkodnak a hiba kapcsán, azonban még nem érkezett meg az ezt javító frissítés. A hiba egyébként az alábbi videón jól látszik:

St. Marc

A Redditen olyan panasz is érkezett, hogy a pályán repkedő madarak árnyéka nagyon könnyen összekeverhető a vakítógránátéval. Ez pedig nagyon zavaró lehet, hiszen könnyedén elfordulhatunk a legrosszabbkor a vakítót várva és ezzel saját halálunkat okozhatjuk az adott körben.

Kíváncsian várjuk, hogy mikor érkeznek meg a frissítések a Valvetól. Ti milyen hibát tapasztaltatok?

Kövess Minket!