Skinek, amikkel előnybe kerülhetsz az ellenfeleiddel szemben

Skinek, amikkel előnybe kerülhetsz az ellenfeleiddel szemben

Csak a skill számít, vagy a kinézet is?

A gyanútlan játékosok joggal gondolják azt, hogy az Overwatch-ban igen súlyos árakért megszerezhető skinek csak kozmetikai kellékek és semmilyen előnyt nem biztosítanak a használójuk számára. Sajnos most mindenkit ki kell ábrándítsak, néhány hős változat ugyan is olyan animációkkal rendelkezik, amik ha csak minimálisan is, de befolyásolhatják a csata kimenetelét.

Lone Wolf és Okami Hanzo:
Az alap Hanzo skin-hez képest, a két legendary nem csak eltérő megjelenéssel, de megváltoztatott hangokkal és ultimate animációval is rendelkezik. A sapkaként viselt farkasbőr megnehezíti a fej eltalálását, hiába céloz az ellenfél az általa megfelelőnek vélt helyre, a hitbox jóval kisebb, mint amilyennek tűnik. A farkasok ultimate animációja pedig sokkal szélesebb,mint az eredeti sárkányoké, így életre hívásukkor nagyobb részt takarnak ki az ellenfél látómezejéből.
lonewolfhanzookamihanzo

Nevermore Reaper:
A kinézet különlegessége abban rejlik, hogy a Shadow Step, azaz teleport képesség használatakor, nem hallatja a már megszokott "Death Comes" vagy "From the Shadows" kifejezést, ami alapján ellenfeleink könnyen meghatározhatnák a pozíciónkat.
nevermorereaper

Barbarossa és Blackbeard Torbjörn:
Kedvenc, félig mechanikus törpénk kalóz változatai kampót kaptak a bal karon található fogószerű végtag helyett. Ezek lényegesen keskenyebbek és kevésbé takarják el a látómezőt a fegyver újratöltésekor a játékos elől.
barbossatorbjornblackbeardtorbjorn
Ha további skinek-re lennétek kíváncsiak, amikkel előnyre tehettek szert, ajánljuk figyelmetekbe az alábbi videót:




Szerintetek ezek az apró eltérések komolyan befolyásolhatják egy-egy meccs eredményét?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!