VIDEÓ: Feltámadhat az ázsiai régió?!

VIDEÓ: Feltámadhat az ázsiai régió?!

Az ázsiai régió csapatainak eddig nem sikerült nagyot szakítaniuk nagy versenyeken, de ha így folytatják, hamar meglesz az eredmény.

Ázsiában már megkezdődött a harc a krakkói Major kvalifikációs helyekért a Minoron. A négy régió közül Ázsiában, azon belül is a kínai Bejingben kezdődtek meg leghamarabb a Minor küzdelmei. Megjegyzésként azért említésre méltó, hogy az óceániai régiónak nincs külön Minorja, így ők is az ázsiai régióba tartoznak.

Mivel eddig elmaradtak az ázsiai (meg az óceániai) régió áttörő sikerei, ezért minden csapatban van egyfajta bizonyítási vágy, ami néha nagyon nagy helyzeteket, clutchokat generál.

Ilyen volt például a (közép-európai idő szerint) ma hajnalban lejátszott TyLoo – Renegades mérkőzés. A mérkőzést azonban az ausztrál Renegades AWP-s játékosának, Nifty-nek sikerült emlékezetessé tenni egy hatalmas 1v4, illetve ace-szel.

A mérkőzés második pályája Cache volt. Az első pályát, Mirage-t a kínai Tyloo nyerte 16:10 arányban. 6:3-mas ausztrál vezetésnél force körön volt a kínai csapat. Ekkor történt az, hogy az ausztrálok AWP-se 1v4-es szituációban találta magát. Ami ezután történt, azt leginkább a visszajátszás tudja visszaadni:

A pályát ezután 16:8-ra megnyerte a Renegades, majd a következő Overpass-t is, így 2-1 arányban megverték a TyLoo-t, ezzel bejutva a felső ági fináléba.

Mit gondoltok, csak egy véletlen volt az egész vagy a Renegades tudja hozni ezt a szintet továbbra is?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!