Őrületes játékok és magyar öröm, ilyen volt a TaKeOver 2 második napja

Őrületes játékok és magyar öröm, ilyen volt a TaKeOver 2 második napja

Válogatás a B csoport mérkőzéseiből.

Tegnap már magyar résztvevővel, tomzeY-val folytatódott az Overwatch TaKeOver 2. Ismét kiválogattuk nektek a legizgalmasabb pillanatokat és megmozdulásokat.

Reinhardt ultimate képességével akár egy egész csapatot is le lehet stun-olni, ezt bizonyította a Misfits játékosa Reinforce is. Úgy helyezkedett, hogy hátulról le tudta ultizni a Cloud9 csapatát, akiket ez után már játszi könnyedséggel mészároltak le.

$50,000.00 TaKeOver 2: Day 2 Group B Misfits vs. Cloud9

50,000.00 TaKeOver 2: Day 2 Group B Misfits vs. Cloud9 - Clipped by AstroSpacecat

A Hammers Esports sajnos csúnya vereséggel kezdte a tornát a Movistar Riders ellen, később azonban sikerült szépíteniük a Misfits-el vívott meccsen. A hatalmas feszültség felszabadulása Anubis után látszott a srácokon, amikor sikerült behúzniuk a pályát és tomzeY fel is pattant örömében a székéből.

hogy örül a tomzey

hogy örül a tomzey - Clipped by nitr0frog

A koreai játékosokkal erősítő Cloud9 lényeges átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Az eddig tankot játszó Gods hirtelen dps szerepbe került, és félelmetes módon forgatja Genji Dragon Blade-jét.

Gods INSANE 4k

Gods INSANE 4k - Clipped by DemmyOW

A nap teljes összefoglaló montázsát pedig itt találjátok:

TaKeTV on Twitter

We finish day 2 of #OWTaKeOver 2 powered by Predator! Make sure to tune in for the exciting playoff matches tomorrow! https://t.co/Eeclh5tPix

A csoportkörök utolsó két mérkőzését, közép-európai idő szerint délután 3 órától tekinthetitek meg a TakeTv Twitch csatornáján. A Hammers Esports jelenleg harmadik, azaz éppen továbbjutó helyen van a B csoportban, kiesésükhöz a Misfits-nek minimum 4-0 arányban kellene legyőznie a csoportelső Movistar Riders alakulatát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!