A legjobb csapatnevek az Overwatch Contenders-en

A legjobb csapatnevek az Overwatch Contenders-en

Indul a Contenders, lássuk ki tud jobb poént gyártani csapatnévnek.

Az Overwatch játékos közösségről sokmindent el lehet mondani, de hogy híján lennének a humorérzéknek azt nem. Az egész történet alapja az, hogy a Blizzard új OW ligája, a Contenders, minden csapat és minden játékos számára elérhető, kortól és rangtól függetlenül akárki nevezhet. Ha pedig végig pörgetjük a csapatokat, akkor találhatunk köztük pár gyöngyszemet, ha pedig ezek közül valamelyik messzire jut, akkor az már maga  egy mém lesz. De ezek után íme a lista.

Észak-Amerika

Clown 9

Ha unottan megyünk végig a nevezett csapatokon, akkor folyamatosan jönnek szemben a nagy nevek: FaZe, Evil Geniuses, Luminosity Gaming és Clown 9. Hogy mi a ***? Az biztos, hogy a csapat nem bohóckodik.

Genji Fidget Spinner

Mit is várhatunk egy olyan csapattól, akiknek a vezetőjét DankMemer911-nek hívják. A Fidget Spinner-ek kb. az egyik legjobb alapanyagai a 2017-es mémgyáraknak, főleg ha azt nézzük, hogy semmi értelmük sincsen. 

Microwave Pizza

Az lehet, hogy random, de az biztos, hogy a képen még egy kis edukáció is rejlik. Ha a pizza melegítésénél bedobtok egy pohár vizet is, akkor a tészta nem fog átázni. Poénnak is, meg tanácsnak is jó, ezt nevezik úgy, hogy win-win?

Straight Outta Comp Queue

Ez pedig zseniális, ha Dre, Ice Cube, MC Ren, DJ Yella és Easy E tudna róluk, akkor tuti nekik szurkolna. De ki tudja, ha sikerül maradandót alkotniuk, akkor az Aftermathe lehet beáll mögéjük szponzornak.

Európa

Björn to Win

Egyszerűen zseniális, az egyetlen kis szépséghiba, hogy a csapattagok profiljai alapján senki nem tolja sokat az öreg tech(no) vikinggel. Reméljük azért valaki előhúzza majd a zsebéből ha arra kerül a sor.

Kawaiiwatch

Istenem, olyan cuki, hogy belehalok, csak nézzetek annak a Widow cicának a szemébe és mondjátok azt, hogy nem nekik szurkoltok.

Mada Mada

Ha már swag, akkor legyen maximum, a logó és a Genji "Not Good Enough" sajátos értelmezése már magában érdemel egy piros pontot, ha bejutnak remélem a csatakiáltás is ez lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!