VIDEÓ - Íme a Pro League döntő legszebb pillanatai!

VIDEÓ - Íme a Pro League döntő legszebb pillanatai!

Véget ért az ötödik szezonja az ESL Pro League-nek, ami végül a francia G2 győzelmét hozta el! Összeszedtük a döntő legszebb lövéseit! Tessék gyönyörködni! 

A több héten át tartó ESL Pro League ötödik szezonja végül a G2 és a North döntőjét eredményezte Dallas-ban. A rájátszás mindkét csapat számára sétagaloppnak tűnhetett, hiszen ellenfeleiket 2-0-val küldték haza. Előbbi az SK-t felett győzedelmeskedett, míg utóbbi a Liquid-et gyűrte le.

Az offline versenyt összefoglalva el lehet mondani, hogy a csoportkörökön kívül túl nagy meglepetés nem ért minket és ez alól a döntő sem kivétel! A BO5 szérián belül a dánok csupán 1 pályát tudtak hozni, így magabiztos francia győzelem született. 

Összesítésben tehát 3-1-re (Cache 16:13, Cobblestone 16:5, Overpass 14:16, Inferno 16:3) nyert a G2 a North ellenében és tekintve, hogy egy átlagos mérkőzésnél jóval hosszabbat játszottak a csapatok, kiváló megmozdulásokban is bővelkedett az este. A legjobb akciókat kivágtunk nektek, hogy újra átélhessétek a mérkőzés legjobb momentumait! 

Nektek melyik volt a kedvenc megmozdulásotok a döntőből?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!