FLASH európai mixben, a defusekids csapatában folytatja!

FLASH európai mixben, a defusekids csapatában folytatja!

Újjáéled a defuskids, FLASH lesz az IGL.

A Benelux államok egyik legöregebb és legnagyobb történelemmel rendelkező e-sport szervezete, a defusekids az év elején úgy döntött, hogy ismét feléleszti a csapatot. Egy holland/belga gárdával próbálkoztak, de a bukott EU minor selejtező és a félresikerült Copenhagen Games után szétment az akkori lineup, így jött az újabb váltás! Az első körben a csapat lecsapott a Splyce-ból hazatérő Joey "Cruc1al" Steusel-re és a nemzetközi tapasztalattal a holland AWP-s örömmel mondott igent a csapat megkeresésére.

"7 hónap után úgy döntöttem, hogy hazajövök Hollandiába. A Splyce-ban sokat tanultam és remélem az ott megszerzett tapasztalatokat az új csapatban is tudom majd kamatoztatni. Hiszek ebben a csapatban és remélhetőleg végre felrakunk egy igazán ütős Benelux csapatot a CS:GO térképre."

Cruc1al melett a csapatban ott lesz még a két veterán Férderic "Monu" Dewer, és Fredrik "roque" Honak. Végül pedig, a csapat utolsó két tagja az Orbit csapatából érkező Alexander "Skytten" Carlsson és Bea "FLASH" Viktor. A korábbi magyar válogatott kapitány azon kívül, hogy fegyvert ragad a csapat színeiben, az ingame leader sapkát is a fejébe csapja. Az első torna, ahol már ő irányítja majd az együttest, az ESEA Open lesz.

"Mindig is szerettem a kihívásokat és most lehetőségünk van arra, hogy valami újat építsünk fel. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben nagyon sokat fogunk gyakorolni és megpróbálunk behúzni pár jó eredményt. El fogunk indulni minden versenyen, ami elérhető. Most, hogy a defuskids mögöttünk áll, minden lehetőséget megkapunk, hogy csak a játékra koncentráljunk és, hogy egyre jobbak legyünk."

Reméljük, hogy a közeljövőben már arról írhatunk, még egy magyar indult el azon az úton, amin Deadfox egyre magabiztosabban halad előre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!