A T-Mobile szponzorálja a Twitch verekedős versenyét

A T-Mobile szponzorálja a Twitch verekedős versenyét

Persze csak virtuálisan fognak bunyózni a játékosok, három különböző játékban.

A telekommunikációs cégek jelenlétéről e-sportban már megemlékeztünk egyik mai cikkünkben, hiszen a Telefonicához tartozó Movistar Riders éppen mostanában kapott egy csinos e-sport arénát. Van azonban mozgolódás más fronton is.

E-sport központot nyit a spanyol telekommunikációs óriás

Mostantól ez lesz a főhadiszállása a Movistar Riders-nek.

Ezúttal a T-Mobile a "főszereplő", ők fogják ugyanis szponzorálni a Twitch nagyszabású verekedős rendezvényét, melyet június 13. és 15. között fognak tartani az év legfontosabb videojátékos expóján, az E3-on.

A Twitch Esports Arena három nap leforgása alatt három versenynek fog otthont adni: Street Fighter V, Tekken 7 és Injustice 2 lesz a terítéken. A bunyós játékok krémje vár majd tehát a résztvevőkre, akiket ezidáig még nem jelentettek be.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.