Átgázolt a TaKeOver mezőnyén a Rogue

Átgázolt a TaKeOver mezőnyén a Rogue

 Ilyen volt a TaKeOver 2 utolsó napja. 

Vasárnap véget ért a TaKeTv által rendezett, 50 ezer dollár összdíjazású TaKeOver 2 európai Lan. A papírforma ellenére akadtak meglepetések is, viszont ahogy már korábban beszámoltunk, a legtöbb csapat egyenlő ellenfélként léphetett a virtuális csatatérre.

Kezdődik a TakeOver 2: szurkoljunk együtt tomzeY-nak!

Offline tornával tér vissza a játék Európába.

A végső győzelmet az amerikai zászló alatt versenyző francia Rogue szerezte meg, ezzel megvédve az előző TakeOver bajnokságon szerzett címét. Annak ellenére, hogy a koreai OGN Overwatch APEX harmadik szezonjában már a csoportkörben búcsúzni kényszerültek, magabiztosan zúzták szét az európai és amerikai ellenfeleiket is. 20 lejátszott pályájukból csupán hármat vesztettek, ezzel összesítésben veretlenül hódítva el a győzelmi kupát.
taketv takeover2 roguewin A második helyezett kisebb meglepetésre az eUnited lett, akik a koreai bootcampből visszatérve kiválóan játszottak az egész tornán. Másodikként jutottak tovább a csoportjukból, a rájátszásban pedig olyan szervezeteket utasítottak maguk mögé, mint a Movistar Riders vagy a Cloud9.eunited takeover2 overwatch Harmadik helyen a Cloud9 végzett, akik a viszonylag friss roster és az egészségügyi problémák ellenére nagyon szépen játszottak végig. Úgy tűnik, a koreai import játékosok lassan beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Akshon Esports on Twitter

Overwatch Gameplay - What happens when @Cloud9 Kaiser eats Grapes #APEX #Overwatch #PlayOverwatch https://t.co/E4KtSypyyD

A magyar játékossal, tomzeY-val pályára lépő Hollywood Hammers az 5-6. helyet csípte el, viszont nekik sincs okuk panaszra. Az első nagy Lan rendezvényük volt a világ meghatározó csapatai ellen és bejutottak a rájátszásba is. A jövőben biztosan meghatározó alakjai lesznek az észak-amerikai szférának.

Az utolsó nap összefoglalóját ebben a videóban találjátok.

Összességében egy kiváló rendezvénynek lehettünk szemtanúi. A szervezés és lebonyolítás kiváló volt, a kommentátorok felkészültek és szórakoztatóak voltak, a csapatok pedig minőségi játékot mutattak mind a négy nap során.

Ti mit gondoltok? Jöhet még ilyen európai Overwatch torna?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!