Javítani kell a legújabb Overwatch pályát

Találtak egy pontot a Horizon Lunar Colony mapen, ahol óriási a védekező csapat előnye.

"Élesben" ugyan még nem játszható, a tesztszervereken azonban már egy hete elérhető a legújabb Overwatch map, a Horizon Lunar Colony. A PTR-on tehát már nagyban próbálgatják a Holdon játszódó Assault pályát, méghozzá cseppet sem eredménytelenül, hiszen sikerült találni egy igen komoly "hibát".

Irány a Hold! Alacsony gravitációval jön az új Overwatch map

Bemutatták a legújabb pályát, a Horizon Lunar Colony-t, méghozzá egy teljesen új játékelemmel.

Konkrétan a pályatervezésbe, illetve a végleges változat megvalósításába csúszott hiba, a második védelmi pontról ugyanis a védekező csapatnak tökéletes rálátása van a támadók respawn pontjára. Nincs más tennivaló tehát a sniperek számára, mint becampelni az alábbi videón látható pontra, és máris extrém nehéz helyzetbe kerül a másik csapat.

A Blizzard egyik vezető pályadizájnere, David Adams már reagált is: elmondta, hogy mindenképpen javítani fogják a pályát, hogy ne lehessen rálátni az adott pontra. Adams hozzátette, hogy időnként előfordulnak hasonlók, hiszen az előzetes tervek és a végleges változat nem mindig egyeznek meg száz százalékosan, de a különféle tereptárgyak mérete is változhat - bizonyára ez történt most is.

Szerencsére még időben rábukkantak a játékosok a hibára, így a Blizzard még azelőtt javíthatja a pályát, hogy az az "éles" szervereken is debütálna.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!