s1mple lehet a megoldás a NiP problémáira?

s1mple lehet a megoldás a NiP problémáira?

Twitteren jelentette be s1mple, hogy beugróként segíti a NiP-et a következő ECS mérkőzésen.

Sokszor ismételt mantra, hogy a NiP látott már szebb napokat a CS történelmében, bár az ECS harmadik szezonjának európai csoportkörében nem állnak olyan rosszul (konkrétan az ötödik helyen), úgy tűnik mégis szükségük lesz egy kis erősítésre! 

Nyilván azonnal felmerül a kérdés, hogy kinek a helyére ugrik, illetve hogy ez valóban csak egy ideiglenes kisegítése-e a nindzsáknak, vagy esetleg az új ötödiket tisztelhetjük s1mple személyében? Erre kevés az esély, tekintve az elmúlt évek lineup változásait a NiP-nél. A megoldás valószínűleg lurppisnál lesz.

Ez lényegében annyit tesz, hogy ha a következő szezonra a NA'Vi beugró játékosaival kvalifikálja magát a NiP, esetleg a dignitas, akkor abból még lehetnek problémák, tekintve hogy akkor mi lesz az "anya-csapattal". Jelenleg ugyanis a Natus Vincere nem játszik az ECS-ben, így elméletileg nem tilos beugrani. Könnyen lehet, hogy nem lesz s1mple sem nagy hatással a mérkőzésekre, mindenesetre felvet vitás kérdéseket ez a húzás.

A HLTV-n eddig még nem erősítették meg, de a G2 ellen már s1mple-vel lépnek pályára a pizsamás nindzsák 21 órától. 

UPDATE: Nemcsak s1mple, de flamie is ugrik, így a NiP felállása a következő lesz: GeT_RiGhT, Xist, s1mple, flamie, draken.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!