Hogy néz ki a Wild versenymeta 2017-ben? Megmutatjuk!

Hogy néz ki a Wild versenymeta 2017-ben? Megmutatjuk!

Kínában már lezajlott a Hearthstone Wild Open selejtezője.

A május a Wild formátum hónapja volt a Hearthstone-ban, hiszen az egyes régiók legjobbjai egy hivatalos versenyen csaphatnak majd össze hamarosan - ez lesz a Wild Open Tournament, ami miatt sokan harcoltak az előző szezonban a jó ladder helyezésért.

Eljött a Wild ideje! Hivatalos versenyt tart a Blizzard

Wild versenyt tervez a Blizzard, a májusi hónap Top 64 játékosa fog bejutni.

Európa, Amerika és az ázsiai-óceániai régió 64 legjobb Ranked játékosa ezen a hétvégén egy online kvalifikációs versenyen fog megküzdeni a régiónkénti 2-2 kvalifikációs helyért. A maradék két helyet pedig Kína tölti fel, akik szokás szerint némileg más menetrend szerint haladnak - ott már lezajottak a selejtezők. Ami egyben azt jelenti, hogy vethetünk egy pillantást az ottani metára!

A selejtezőn résztvevő 32 játékos 128 paklija között mindössze 2 Hunter volt, ez a class volt a legnépszerűtlenebb. Míg a legtöbben Warriorral (27) és Shamannal (18) játszottak. Íme a teljes eloszlás:

Tudunk mutatni néhány konkrét decklistát is, olyan "klasszikusokkal", mint a Loatheb, a Sludge Belcher, a Mysterious Challenger, meg persze a Dr. Boom. Jó böngészést!

Inner Fire Priest

Tempo Mage

Control Warrior

Secret Paladin

Anyfin Paladin

Tempo Warrior

Reno Mage

Reno Warlock

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!