Hamarosan érkezhetnek a világbajnok skinek!

Hamarosan érkezhetnek a világbajnok skinek!

Minden évben a világbajnok csapat kap saját hőskinézetet és ez ebben az évben sincs másképp. Érkeznek az SKT T1 skinek.

A háromszoros világbajnok SKT T1 már harmadszorra részesül abban a megtiszteltetésben, hogy saját hőskinézetet kapnak. 2013 után 2015-ben és most 2017-ben is kapnak saját skineket.

Eddig minden évben a játékosoknak csak annyit kellett megadniuk, hogy milyen hősre szeretnének. A Riot most ezt egy kicsit máshogy gondolta, próbálta minél személyesebbé tenni. Külön-külön megkérdezték a világbajnokokat, hogy mik az elképzeléseik. Tavaly a Riot beleesett abba a hibába, hogy megcsinálták ugyan a skineket, de az sokaknak nem tetszett, és a későbbiekben már a játékosokkal együtt dolgozták át a színeket, valamint egyedi recall animációt is kaptak.

Az idei évben a Riot próbálja ezt eltalálni az első próbálkozásra. Az SKT T1 csapata napokkal a VB megnyerése után meglátogatta a Riot főhadiszállását, és az volt a cél, hogy mindenki egy külön interjúban mesélje el, hogy kire és milyen elképzelésű skint szeretne. 

A többség ha az SKT skinekre gondol, akkor egy szárnyakkal rendelkező vörös és narancssárga összhangot képzel el. Ezek után a játékosok egyesével mesélik el, ki milyet szeretne.

Faker például egy misztikusabb és fagyosabb Syndrára gondol, Duke egy olyan Ekko skint szeretne, amit ha használsz, akkor erősebbnek érzed magad, Bengi egy bonyolult, de annál menőbb Olaf skint képzelt el, Nami pedig egy kicsit vidámabb elképzelést kapna Wolf szerint. Ezek után persze mindenki elmagyarázta, milyen recall animációt szeretne, hiszen idén is kapnak egy ilyen extra funkciót. Jhin skin nélkül sem maradunk, hiszen Bang még szárnyakat is szeretne neki.

A legérdekesebb pedig, hogy ezeket az interjúkat és az egész "kulisszák mögött" videót a Riot feltöltötte YouTube-ra, szóval bárki belekukkanthat abba, hogy hogyan is folynak a munkálatok egy ilyen nagy feladat elkészítésekor. Ennek a videónak a végén is látható, hogy az alapkoncepció nagyon tetszik a játékosoknak, de a Riot is tudja, hogy még rengeteg munka lesz vele.

Rendkívül jó ötlet volt a Riottól, hogy ezt feltöltötte, hiszen így mi is megtudhatjuk, hogy ezek mennyire nem egyszerű dolgok. 

Nektek mennyire jönnek be ezek a hőskinézetek? Melyik a kedvencetek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!