Tökéletes mozgás és átigazolási dráma az új FIFA 18 trailerekben

Tökéletes mozgás és átigazolási dráma az új FIFA 18 trailerekben

A FIFA 18 sem hiányzott az EA Play rendezvényről.

Itteni idő szerint - rendhagyó módon - már szombat este megtartotta E3-as konferenciáját az Electronic Arts az EA Play rendezvény keretein belül, ahonnan természetesen a FIFA 18 sem hiányozhatott. Két új trailert is láthattunk a focis adagról.

Az első előzetes középpontjában az új "címlapsztár", Cristiano Rolando, illetve a Real Player Motion Technology áll: utóbbi egy teljesen új animációs rendszer, amely minden eddiginél élethűbb mozgást varázsol majd a virtuális pályára.

A második videó a tavalyi évben debütált sztori kampány, a The Journey folytatásából villant nekünk részleteket. A főhős Alex Hunter, akinek ezúttal az átigazolása körül forog minden, rengeteg sztárjátékos és sztáredző közreműködésével.

Az idei FIFA játék szeptember 29-én debütál majd PC, PS4, Xbox One, Switch, PS3 és Xbox 360 platformokon. Aki azonban kevesebbet szeretne várni, az Origin Access előfizetéssel már szeptember 21-én pályára léphet, míg az Icon Edition vagy a Ronaldo Edition megvásárlásával szeptember 26-tól lehet kontrollert ragadni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!