Jöhetnek a kliensen belüli LoL versenyek?

Jöhetnek a kliensen belüli LoL versenyek?

Kérdőív formájában puhatolózik a Riot, hogy mit szólna a nép egy új versenysorozathoz.

Amikor League of Legends versenyekről beszélünk, azok általában mindig valamilyen külső platformon zajlanak (ESL, Battlefy stb.). Úgy tűnik, a Riot most változtatna ezen.

Egy felhasználó osztotta meg az alábbi képet, amit a kliensen belül kapott a Riottól, amelyben a játék fejlesztője azt szeretné tudni, hogy mit szólna ahhoz, ha a kliensbe lennének beépítve versenyek, amelyeken bárki részt tudna venni. 

Riot kliens versenyek

A tervek szerint egy kéthetente megrendezett, hétvégi versenyről lenne szó, aminek csak RP díjazása lenne. Egy verseny három napos lenne, a csapatoknak péntekről szombatra, majd szombatról vasárnapra kellene továbbjutniuk, miközben RP-t nyernek, egyre többet. A tornák a ranking rendszer alapján válogatnák össze a csapatokat, tehát ha te pl. silver I vagy, akkor veled hasonló játékerőt képviselő ellenfeleket kapnál. Ráadásul az RP se lenne rossz, a pénteki továbbjutásért fejenként 750, a szombatiért 1250, a vasárnapiért 2000 RP járnak. Az azért nem rossz, lehetne bőven skint venni belőle!

Mit gondoltok? Ti részt vennétek ezeken a versenyeken?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.