A FIFA 18-cal a FIFA e-sport is szintet lép

A FIFA 18-cal a FIFA e-sport is szintet lép

Külön bajnokság indul a futballklubok által igazolt profi játékosok számára.

Az EA Sports egyre nagyobb figyelmet szentel az e-sportnak a FIFA sorozaton keresztül, amit jól mutat, hogy az Interactive World Cup díjazása például egy év alatt a tízszeresére nőtt. Úgy tűnik, hogy itt nem állnak le: az Electronic Arts bejelentette, hogy idén ősszel, a FIFA 18 megjelenésével párhuzamosan minden idők legnagyobb FIFA versenysorozatát fogják elindítani.

Tökéletes mozgás és átigazolási dráma az új FIFA 18 trailerekben

A FIFA 18 sem hiányzott az EA Play rendezvényről.

Több párhuzamosan futó kupa és bajnokság is várható, melyek PS4 és Xbox One konzolokon zajlanak majd.

  • Hivatalos bajnokságok - A játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy kedvenc csapatukat képviseljék a hivatalos ligák bajnokságaiban.
  • FIFA Ultimate Team Champions kupák - Teljesen nyílt versenyek online selejtezőkkel, melyekről a legjobbak egy-egy téli és tavaszi élő döntőre kvalifikálhatnak.
  • FIFA Interactive Club World Cup - Egy All-Star torna, melyet kifejezetten a futballklubok által igazolt profi FIFA-játékosok számára szerveznek.

Mindezeken túl jól ismert e-sport szervezetek is lehetőséget fognak biztosítani a játékosoknak, hogy megmutassák megukat a legmagasabb szinten. Kíváncsian várjuk a további részleteket - az eddigiek alapján minden esélye megvan a FIFA-nak arra, hogy még feljebb lépjen az "e-sport hierarchiában".

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!