VIDEÓ: Kicsit mintha bugos lenne az a Blitzcrank

VIDEÓ: Kicsit mintha bugos lenne az a Blitzcrank

Megint a spaghetti kód, ezúttal a hitbox a gyanús.

Vasárnap késő este játszott egymással a két nagy rivális, a TSM és a CLG az NA LCS 2. hetének zárómeccsén. A 2. meccsen, masszív TSM vezetésnél mid inhibitor torony felé mentek Doublelifték, amikor Aphromoo és Stixxay all-int mondott, mindketten előre flasheltek a wraith-ek melletti bokorból kilépve, Stixxay kilőtte a Varus ultit, Aphro pedig a Blitz grab-et, ami - nem kicsit meglepő módon - nem a Varus ultit teliba kapó Biofrostot, hanem az egyenes vonalba mögötte álló Bjergsent húzta ki, aki persze szinte azonnal meghalt. 

A meccsre mondjuk komoly hatása nem volt, mivel Svenskeren 1v9-be lehozta a meccset, amivel visszajött a TSM a szériába, mindazonáltal érdemes megnézni. A hiba valószínűleg a hitboxban keresendő, ezen a képen jól látszik, hogy pontosan hova ment a grab.

Blitzcrank hitbox

Hogy ez hogyan tudta épp Bjergsent kihúzni... azt majd a Riot megmondja (vagy a következő patchben csendben javítja). A meccset egyébként a TSM nyerte 2-1-re, így nincs már veretlen csapat az NA LCS-ben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.