Így reagáltak a profik friberg távozására!

Így reagáltak a profik friberg távozására!

Twitteren búcsúztatták friberget a csapattársak és ellenfelek.

Arról már beszámoltunk, hogy közel 5 év után megbomlott a NiP alap négyese, hiszen REZ váltja friberget a kezdő ötösben. Távozásával egy korszak zárult le nem csak a nindzsák, hanem a teljes profi CS:GO szcéna számára, Twitteren búcsúztak Banán királyától.

Változás a NiP felállásában. Viszlát Friberg!

Várható volt, hogy előbb vagy utóbb drasztikus választ fog adni a NiP az folyamatos sikertelenségre. Eljött a pillanat!

Először a csapattársak köszönték meg munkáját és emlékeztek meg a régi szép időkről:

Örülök, hogy ismét REZzel játszhatok, de szomorú vagyok friberg távozása miatt. Örökké egy legenda lesz a szememben, aki ráadásul a barátom is. Sok sikert!

Egy elképesztő pályafutásunk volt együtt... Köszönök mindent, friberg! Egy remek játékos, de ami még fontosabb, a legjobb csapattárs és barát.

Elszomorít, hogy a szeretett friberg itt hagy minket - átéltünk együtt jót, rosszat és fantasztikus dolgokat.

Egy hihetetlen korszak ért véget, tele jobb és rosszabb pillanatokkal, de keményen küzdöttünk. Büszke vagyok, hogy egy életre barátok lehetünk.

Ezt követően a profi CS:GO kiemelkedő alakjai és volt ellenfelei is írtak pár kedves szót a NiP ex-játékosának:

Sok sikert kívánok, bármi is áll előtted. Sok emlék jutott eszembe a meccseinkről!

Alig várom, hogy találj egy új csapatot, akikkel meg tudod mutatni, hogy mire vagy képes! Remélem ez lesz az újabb hajnala a svéd CS:GO-nak.

Remélem folytatod a játékot, testvérem!

Fel a fejjel, friberg történelmet írtál ebben a játékban. Remélem a CS:GO közelében maradsz vagy játékosként, vagy más pozícióban. Sok sikert!

Ezekből a reakciókból is látható, hogy mindenki szeretné viszontlátni a legendás nindzsát és azt, hogy a profik szemében egy szerethető és tehetséges játékost vesztett a CS:GO távozásával. Reméljük azért nem tűnik el teljesen, elvégre Banánnak királyra van szüksége!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!