Profi Overwatch játékos akarsz lenni? Itt a lehetőség!

Profi Overwatch játékos akarsz lenni? Itt a lehetőség!

A Blizzard elindítja az Open Division programot, ahol bárki megmutathatja magát.

A legnagyobbaknak szóló Overwatch League és a kisebb csapatoknak lehetőséget nyújtó Overwatch Contenders után most a kompetitív Overwatch harmadik nagy tartópillérét is bemutatta a Blizzard: ez volna az Overwatch Open Division, mely lényegében belépőként fog szolgálni a globális e-sportba. Amatőr játékosokból igyekszik profikat kovácsolni.

Az Overwatch Open Divisionbe bárki jelentkezhet, aki az előző, negyedik szezonban legalább Master rankot ért el. A legegyszerűbb, ha csapatként regisztráltok, ám egyedül (vagy kevesebb fővel) is lehet próbálkozni: ekkor lehetőséget kapsz arra, hogy hasonló helyzetben lévő arcokkal összeállva alkoss új csapatot.

A jelentkezési időszak június 21-ig tart. Ezt követően július 3. és augusztus 26. között heti egy mérkőzés vár majd minden egyes csapatra, és akik teljesítik a teljes szezont, azok fejenként 10 dolláros jutalomban részesülnek, melyet a Blizzard egyenlegükre kapnak meg. Itt pedig még nincs vége: a nyolc legjobb csapat a Heroic Eight Finals keretein belül küzd majd meg a további nyereményekért.

Az Open Division nem egyszeri alkalom, így ha a legutóbbi szezon alapján nem férsz be, nem kell csüggedned: minden kompetitív szezon után elindítanak majd egy hasonló programot. Sőt, 2018-tól kezdődően akár az Overwatch Contenders ligába is be lehet majd jutni az Open Divisionön keresztül.

Ha tehát érzed magadban az erőt, és szeretnél profi Overwatch játékossá válni, jelentkezz a hivatalos oldalon - veszítenivalód nincs vele!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!