Ocelote, ha úgy alakulna, vinné Vizicsacsit a G2-ba - AMA

Ocelote, ha úgy alakulna, vinné Vizicsacsit a G2-ba - AMA

A G2 tulajdonosa AMA (Ask Me Anything) keretein belül válaszolt megannyi érdekes kérdésre.

Ocelote-t nem nagyon kell bemutatni játékos berkekben. A hajdani profi League of Legends játékos egy világhírű brandet épített fel a G2 Esports személyében, és a ma ismert e-sport élet meghatározó alakja lett vele. Épp ezért az emberek előszeretettel ragadják meg az alkalmat, ha kérdezhetnek tőle. Jelenesetben bármilyen témában lehetett, őt idézve: "A vezérigazgatóságról, e-sportról, vagy akár a kedvenc yacht színemről." Ebben a cikkben kiemelünk számotokra néhány kérdést, melyeket mi érdekesnek vagy szórakoztatónak találtunk.

Ocelote: "Azt akarom, hogy a G2 legyen az esportok Real Madridja!"

Aioween | 16/11/30 13:30 Egy hosszabb interjú korunk egyik világszinten meghatározó esport személyiségével, Carlos "Ocelote" Rordrígeuez Santiagoval, a G2 Esports alapítójával, csapata sorsáról, és terveiről. A madridi születésű, alig 26 éves Ocelote, korunk esportjának egyik meghatározó alakja nem csak Spanyolországban, hanem világszinten is.

Ha te és Perkz 1v1-eznétek, mennyire sírnál a végén?

"Nagyon elverné a seggem, nem lenne elég mosógépem, hogy kimossam a könnyekből a sálam."

Mi a legkedvesebb emléked a kompetitív karrieredből?

  1. "Amikor első alkalommal kvalifikáltam magam Blizzcon-ra World of Warcraftban, és meg is szereztem az MVP kitüntetést, mint a világ legjobb warrior játékosa. Tényleg én voltam a legjobb warrior. Elsírtam magam, mert éreztem, hogy megérte a befektetett munka. Úgy gondolom életem meghatározó pillanata volt, megtanultam, hogy alapvetően senki nem érdemel semmit, de megdolgozhat érte."
  2. "SK vs. CLG EU. Froggen volt a legjobb mid laner a világon, én pedig nagyon jól teljesítettem a Bo3-ban, és végül legyőztük őket, így bekerültünk a döntőbe a Moscow 5 ellen. Nagyon nagyon boldog voltam."

Mi a motivációd forrása?

"Nem látom magam egy középkategóriás személynek. A páratlan elszántság, hogy bármit csinálok, nyerjek benne. Gyűlölök veszíteni. A vereség számomra nagyon kényelmetlen, és haszontalannak érzem tőle az életem. A versenyszellem a DNS-emben van benne, és nem tudok csak úgy kifeküdni a tengerpartra pihenni. Akárhova megyek, mindig dolgozom.

Mennyire volt nehéz elindítani a G2-t?

"Szörnyen nehéz. Átlagosan heti 80 órát munkával töltöttem, és folyamatosan öltem bele a pénzem egy olyan dologba, ami sokáig csak vitte.

Mi a kedvenc yacht színed? (Leleményes :))

"Fehér-piros."

Mi volt életed legkínosabb pillanata?

"Amikor először találkoztam a nővel, aki ma már a feleségem és a gyermekem anyja. Azt mondtam neki, hogy "Hello! Ocelote vagyok. Elmehetnénk bulizni ma este, itt lakok egy közeli hotelben, te merre vagy?" Ez általában működött, ő azonban teljesen figyelmen kívül hagyott engem. A Facebook keresési képességeim azonban később hasznosnak bizonyultak."

Ha a koreai srácok nem lennének elérhetőek többet, kiket állítanál a helyükre top-on és jungle-ben?

"Vizicsacsit vagy Soaz-t, illetve Jankos-t."

A teljes AMA-t visszaolvashatjátok ide kattintva.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!