A kkOma ward skin, és ami mögötte van

A kkOma ward skin, és ami mögötte van

Az SKT T1 legendás edzőjével, kkOma-val készült egy rövid interjú, amiben köszönetét fejezte ki a Riot-nak, amiért készítettek róla egy ward skint.

A Riot Games bemutatta az új SKT T1 skin családot, melyek idén nagy odafigyeléssel készültek, hogy maximálisan átadják velük a játékosok személyiségét és minden rajongói igénynek eleget tegyenek.

Újabb tagokkal bővül az SKT skin családfa

A tegnapi nap folyamán a Riot Games bemutatta az új SKT T1 skin családot, amit a 2016-os világbajnokság megnyeréséért kapott a csapat.

Ez alkalommal azonban eszközöltek egy újítást, mert a csapat edzőjét, kkOma-t is meglepték egy ward skinnel. Ez elsősorban nem a fizikai tulajdonságait akarja visszaadni, sokkal inkább a mimikáját, gesztusait. Kinézetre olyan a ward, mint egy yordle.

KkOma egy telefonbeszélgetés során mondta el, hogy mennyire örül. "Tudom, hogy ennek a skin-nek a fejlesztése nem szerepelt a Riot tervei között, csak én tavaly szerettem volna magamnak is egy skint, ők pedig elkészítették ezt számomra."

KkOma alapvetően egy Teemo kinézetet szeretett volna, ám a telefonbeszélgetés során kiderült, hogy nem feltétlen ragaszkodik ehhez. "Őszintén szólva mindegy, hogy mi készül rólam. Csak elmondtam az első gondolatomat, ami egy Teemo skin volt, de én pusztán csak azt akartam, hogy maradjon rólam egy emlék, egy örökség a játékban. Nagyon hálás vagyok, hogy végül egy ward skin formájában ez megvalósult."

Említette azt is, hogy a skin halálozási animációja különösképp tetszett neki. "Személy szerint imádom látni mások mosolyát és nevetését, jómagam is nevettem ezen az animáción, és a világ tetején éreztem magam, amikor láttam, hogy mások is használják a skinemet és jó kedvre deríti őket."

Nektek hogy tetszik kkOma kis figurája?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!