Itt egy kényelmes lehetőség, ha külföldi CS:GO LAN-ra mennél

Itt egy kényelmes lehetőség, ha külföldi CS:GO LAN-ra mennél

7000 eurós nyereményalappal várja a CS:GO-csapatokat a szlovákiai PG Way verseny.

Nem sűrűn van alkalom arra, hogy a magyar játékosok nemzetközi LAN-tapasztalatokkal gazdagodjanak CS:GO-ban, a PG Way májusban bejelentett rendezvénye azonban kiváló lehetőséget biztosít számunkra.

18 000 eurós multigaming LAN-t rendeznek Szlovákiában!

Szlovákiában rendezik a térség közelmúltbeli legnagyobb eseményét. Nyolc játék, 18 ezer eurós összdíjazás!

A nyolc verseny közül egyértelműen a CS:GO-torna kapja a legnagyobb felhajtást, hiszen a teljes nyereményalap közel fele, 7500 euró itt kerül majd szétosztásra. A győztes csapat ebből nem kevesebb mint 3000 eurót, vagyis közel egymillió forintot nyer majd, és akkor még nem is beszéltünk a további tárgyi nyereményekről.

A helyszín a szlovákiai Nagyszombat, Budapesttől alig 200 kilométerre, így mind a csapatok, mind pedig a nézők számára viszonylag kényelmes és közeli lehetőség ez, ha külföldi LAN-tornára vágynak.

A CS:GO-versenyen 64 együttes vehet majd részt: őket nyolc darab nyolccsapatos csoportba fogják szétosztani, közülük pedig 16 folytathatja majd a double elimination rendszerben zajló playoffban. Akik pedig kiesnek a csoportkörben, azok az 500 eurós vigaszversenyen folytathatják.

Fontos, hogy a verseny BYOC ("vidd a saját géped") lebonyolítású, így a játékosoknak felszereléssel kell majd érkezniük vagy a helyszínen kell majd azt bérelniük. A nevezési díj 33 euró/fő.

A jelentkezés még mindig tart: az alábbi oldalon tudtok regisztrálni a rendezvényre, akár versenyzőként, akár látogatóként érkeznétek. Fontos tudnivaló, hogy a szervezők a szomszédos kollégiumban szállást is tudnak biztosítani 12 euróért éjszakánként.

Augusztus 10. és 13. között tehát külföldi LAN várja az érdeklődőket "egy köpésnyire", a díjazást tekintve mindenképpen komolynak ígérkező CS:GO-versennyel!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!