Ilyen volt a DH Summer döntője, videón a verseny legszebb pillanatai!

Ilyen volt a DH Summer döntője, videón a verseny legszebb pillanatai!

Lezajlott a DreamHack jönköpingi állomása is, brazil győzelemmel a végén. Mutatjuk a torna legszebb megmozdulásait!

Véget ért a DreamHack svédországi állomása, a DH Summer is. Hiába menetelt nagyot a Counter Logic Gaming és az Immortals, a negyeddöntőben mégis a régi motorosok akarata érvényesült.

A negyeddöntő első meccsén az SK Gaming ütötte ki a CLG-t, a másik mérkőzésen pedig a hazai közönség előtt játszó fnatic végzett Immortals-al, ezzel véget vetve mindkét csapat meglepetésszerű menetelésének.

DH Summer ágrajz

A Bo3-mas döntő első pályáját, a svéd csapat által választott Inferno-t a brazil SK ötöse nyerte 16:8 arányban, majd a saját pályájukon, Overpass-on mindössze négy kört engedett nekik a fnatic, így következhetett a döntő pálya, Mirage, ahol folytatva a sormintát, újra 16:8-ra nyert az SK Gaming, ezzel pedig elhódítva a hazai pályán játszó fnatic elől a DreamHack Summer bajnoki címét, illetve az ezzel járó dicsőséget és pénzdíjat. Fun fact, hogy idén ez az SK 4. LAN győzelme, erős esélyesként érkeznek majd a nyári major-re.

SK Gaming - Fnatic

A verseny MVP-je az IEM Sidney és cs_summit után a győztes csapat játékosa, coldzera lett. Coldzera a versenyen mindössze kétszer teljesített 1.00 alatt, a CLG elleni Bo1-es mérkőzésen, illetve a fnatic elleni döntő második pályán. Érdekesség, hogy amikor coldzera 1.00 alatt teljesített, csapata, az SK Gaming is kikapott. Coldzera karrierjében egyébként ez a hatodik MVP cím, az idei évben pedig a harmadik.

És akkor nézzük a verseny legszebb megmozdulásait!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!