Még mindig nem fizették ki a CS:GO világbajnokság résztvevőit

Még mindig nem fizették ki a CS:GO világbajnokság résztvevőit

2016 október 5-9. között zajlott az E-frag által szervezett The World Championship, amit végül Törökország nyert meg. Hiába a 90 napos határidő, a kifizetések mégsem történtek meg.

Kedden Casper "cadiaN" Møller (aki Dániát képviselte) írta meg twitterjén, hogy még mindig nem fizették ki a The World Championship résztvevőit. A bajnokság szabályzata szerint, a rendezvény után 90 napos határideje van a szervezőknek erre. Az E-frag az Azubura mutogat, mint a verseny fő anyagi szponzorára. Richard Lewis korábban kiderítette, hogy az Azubu rengeteg pénzzel tartozik a streamereinek.

Arra kért minket az Azubu, hogy vállaljuk magunkra a tartozást, legalábbis egy ideig, mert nincs elég pénzük, annak ellenére, hogy milliókért vásárolták fel a Hitbox-ot. Amikor az ügyvédeinkkel beszéltek, tagadták a felvásárlást. Azért nem hoztuk nyilvánosságra ezt az egészet, mert az ügyvédeink ezt tanácsolták nekünk. Természetesen minden nyereményalapot ki fogunk fizetni, ha másképp nem megy, akkor saját költségvetésből. Szomorú, hogy ilyesmi megtörténhet manapság, de reméljük, hogy a közösség nem vesztette el teljesen a bizalmát irányunkba. - E-frag

Két CS:GO világbajnokság is egyszerre zajlott, íme a győztesek!

Török, és finn világbajnokai is vannak a sportágnak, a dánok pedig Európa legjobbjai lettek.

Nyilván esni fog a TWC reputációját egy ilyen eset után, habár már a második szezon sem volt túlságosan erős, elég csak a csapatokat és a felállásokat megnézni. Az első alkalommal, Vincent "Happy" Schopenhauer által vezetett francai csapat hozta el az első helyet.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!