Alakváltó dzungeles karakter van készülőben

Alakváltó dzungeles karakter van készülőben

A Riot Games közzétett néhány információt a kivitelezés fázisában álló új karakterükről.

A közelmúltban megannyi fórum volt hangos attól, hogy a Riot Games a 7.13-as frissítésben meglepetésszerűen fog előállni egy új karakterrel. Erre nem került sor, maga Riot Meddler is megerősítette, hogy a 7.13-ban nem lesz ilyen, ám nem régiben kaptunk néhány információ morzsát arról, hogy mégis van valami a tarsolyukban. Nem is akármi.

Riot Meddler beszámolt pár újdonságról, amit a közeljövőben szeretnének bevezetni

Riot Meddler a napokban készített számunkra egy kis összefoglalót arról, hogy a közeljövőben mikre számíthatunk a Riot részéről, mint fejlesztés.

Elmondásuk szerint az új karakter egy alakváltó, sebzés orientált dzsungeles lesz, akinek az alakváltása Gnar-éhoz lesz hasonló. Azt, hogy AD-val vagy AP-val fog dolgozni a hős nem árulták el, ám nyilvánvaló, hogy az októberben kiadott support-jungler Ivern után most már valami jó kis pofonosztós karakterrel szeretnék megajándékozni a közösséget. Egyelőre ennyit tudunk az új hősről, de több fórumon is említették, hogy a "A shadow on the horizon" vagyis "Árnyék a horizonton" megnevezést kapta, ami egy nagyon izgalmas játékmenetet és háttértörténetet sugall. Vajon lesz valamilyen kapcsolat Zed és közte? Csöppet sem lenne meglepő, hiszen Zed az egyetlen karakter a játékban, aki közvetlen módon kapcsolódik az árnyékokhoz.

A Riot Games azt ígérte, hogy hamarosan még több információt tesznek nyilvánossá az új hősről, addig is azonban lehet spekulálni, ez az 1-2 mondat be is indította az emberek fantáziáját. Többen is egy horrorisztikus karakterre számítanak, ám a Riot-ot ismerve ebből még bármi lehet. Cuki karakter is elég régen volt már. Maga Gnar volt az utolsó, aki a lányok szívét is megdobogtatta az aranyos, kisállat szerű megjelenésével. 

Mit gondoltok, valóban egy horrorisztikus karaktert kapunk, vagy a Riot Games ez alkalommal is meglep minket?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.