Hiába javították bodyy wallbangjét, már találtak másikat helyette

Hiába javították bodyy wallbangjét, már találtak másikat helyette

Amint pont került a bodyy wallbang kérdés végére, azonnal érkezett a válasz JasonR-től!

Nem tartott sokáig, hogy a bodyy-ról elhíresült wallbang hivatalosan is eltűnjön a játékból, legalábbis használhatatlanná váljon. Ahogyan az sem tartott sokkal tovább, hogy találjanak alternatívát rá.

Kijavítanák bodyy wallbangjét Cache-en?

FMPONE elgondolkodott bodyy wallbangjének javításán, a közösséget faggatja!

JasonR-t talán senkinek sem kell bemutatni, de azok kedvéért, akik nem ismernék: Jason “JasonR” Ruchelski egy kanadai ex-CS:GO profi, aki egy év játék után hagyta ott a Splye-ot tavaly, hogy streamer legyen. Idén az Optic hívására Stanislaw távozása után visszatért irányító szerepben, amit egész ügyesen ellátott, azonban hiányzott neki a streamelés és közönsége, így ismét felhagyott a profi játékkal, hogy PlayerUnknown's Battlegroundsot és CS-t közvetítsen.

Hamarosan búcsút inthetünk bodyy wallbangjének

FMPONE kísérletezik a wallbang megoldásával, a profikat megosztotta az újabb bejelentés.

Kérdezhetitek, hogy miért is beszélünk JasonR-ről, mi köze van a témához? Nos, ő volt az, aki rögtön a bodyy-frissítés után prezentált egy alternatívát a wallbangre. A "Nice try FMPONE" címre hallgató klipet már több, mint 130 000 alkalommal nyitották meg az elmúlt egy nap alatt. Ebben látható, hogy a középre érkező védő játékost el lehet lőni egy másik szögből is a fém garázsajtókon át.

Ez nem is azért meglepő, mert ezelőtt senki sem tudott róla, hanem rámutat egy vélt vagy valós problémára, hogy Cache egyszerűen túl könnyen wallbangelhető pálya. Annyi ehhez hasonló hely van a pályán, ahol könnyen lelőheted az ellenfeled érintkezés és kockázat nélkül, hogy már-már csoda, hogy nem erre építik a stratégiákat a profik.

Ti mit gondoltok, FMPONE-nak lenne még munkája a pályával vagy jó ez így, ahogy van?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!