Nemzetközi mixben folytatja koloRRR!

Nemzetközi mixben folytatja koloRRR!

Egy nemzetközi felállással indítja útjának jelenlegi CS:GO csapatát a Prophecy és a lineup-ba koloRRR is bekerült!

A 8 csapatot számláló Gfinity Elite Series nemsokára elkezdődik és legutóbb a Prophecy mutatta be az induló tagokat ezen az elismert versenyen. Ezek a nevük együtt fognak némi meglepetést okozni, az biztos.

Három közismert északi természetesen helyet kapott a gárdában, a norvég Karl-William "kalle" Haraldsen neve biztosan sokaknak jelent valamit, de csapat nélkül maradt, mióta az Epsilon elengedte őt. A másik kettő pedig Max "quix" Lindkvist, aki korábban a Publiclir.se and Archangels csapataiban is megfordult, valamint Fredrik "slap" Junbrant, az ő neve bőven ismerős lehet a magyarok számára, ugyanis Flashékkel együtt ő is tagja volt az Orglessnek (itt még csak próbajátékosként) majd az Escape-nek.

A következő versenyzőnk nem más, mint Vladyslav "arch" Svistov, őt februárban engedték el az Elements Pro-ból és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a 17 éves Ádám "koloRRR" Domoszlay! Megfordult a GameAgents-ben és a Revolte-ban is, de ott volt a Corviniben is a tehetséges AWP játékos, sőt mi több DH BYOC-ot is nyert már, vele együtt lesz teljes a felállás.

Nagyon izgatottak vagyunk az új felállás miatt és úgy érezzük, jó eredményeket tudunk majd elérni a Gfinity Elite Series során, illetve későbbi tornákon is. Köszönjük a támogatást és a lehetőséget a Prophecynek, akik gondoskodnak rólunk és segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet érjük el. - quix

Sok sikert kívánunk a nemzetközi porondon, Ádám!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!