Miért is jó nekünk a bejelentett HS pack változtatás?

Miért is jó nekünk a bejelentett HS pack változtatás?

Szeretnénk tisztázni, mit és mekkora mennyiségben érint a Blizzard bejelentése.

Ben Brode tegnap esti bejelentése, miszerint a jövőben megváltoztatják a Hearthstone paklik nyitását, komoly vízhangot váltott ki a közösség körében. A teljes videót az alábbiakban tudjátok megtekinteni.


Meglepve tapasztaltuk, hogy a különböző fórumok hozzászólásai közt, nem mindenki ért egyet az új irány helyességével. Sokan úgy tartják, a Blizzard ezzel a lépéssel csak a pay to win játékosoknak kedvez, de szerintünk más a helyzet, a következő kiegészítőtől kezdve, mindenki számára előnyös jövő veszi kezdetét. Nézzük is, miért!

Azzal, hogy megszűnik a Legendary Duplicate nyitásának esélye, sokkal nagyobb százalékban kerülhet a birtokunkba olyan narancssárga színű lap, ami még eddig nem volt meg. A változtatás minden, jelenleg játékban lévő kiegészítő paklijaira érvényes lesz és a ha a statisztikáknak hinni lehet, 40-ből egy alkalommal biztosan kapunk majd legendary kártyát. Az alacsonyabb szintű lapokat annyiban érinti a változtatás, hogy egy pack-on belül, nem nyithatunk majd ugyan abból a lapból kettőnél többet.

PityTracker - Hogy tudd, mikor bontasz Legendary-t

Már csak néhány óra, és indul a nagy bontogatás! Érdemes felkészülni rá.

A másik fontos várható update, miszerint a következő kiegészítő első 10 csomagjában biztosan lesz legendás, nem szorul komolyabb magyarázatra. A free to play játékosoknak érdemes lesz elkezdeniük gyűjtögetni a gold-ot, hogy akár a megjelenés napján birtokba vehessék a legértékesebb lapok egyikét.

Végezetül, meghirdettek egy akciót is, aminek keretein belül, ha mégis pay to win játékosok lennénk és a fagyi pénzt inkább mesekártya lapokra költenénk, lehetőségünk van a megszokott árakért több Journey to Un'Goro csomagot vásárolni.
battlenet hs pack sale

Összességében tehát, akár fizetős akár ingyenes játékosok vagyunk, mindenképpen jól járunk majd ezekkel a fejlesztésekkel és akciókkal. Természetesen, ahogy másoknak is szemet szúrt, nekünk is feltűnt, hogy a Blizzard időzítése egy válaszlépés lehet a Gwent kártyajáték térhódítására.

Ti mit gondoltok? Jó irányba indult el Ben Brode és csapata?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!



Kövess Minket!