Íme az első srác, aki az összes hőssel LvL 7-es!

Íme az első srác, aki az összes hőssel LvL 7-es!

~5750 normal kellett neki ehhez. #nolife

Időt, pénzt, energiát nem spórolta, valószínűleg Ma5tery az első srác, aki mind a 136 hőssel megszerezte a legmagasabb szintű, azaz LvL 7-es mastery-t. Emberünk már többször felhívta magára a figyelmet, először azzal, hogy minden hőssel elérte a LvL 5-öt, majd a LvL 6-ot, most pedig gyakorlatilag kimaxolta a játékot. 

Persze az ötödik szinthez kellett a legtöbb meccs neki, kb. 4150, a 6. szintekhez már csak kb. 700, míg az utolsó szinthez 908 játék, amivel nagyjából 5750-re rúg az összesen lejátszott mérkőzések száma. Átlagosan 30 perces normal gamekkel számolva ez 120 nap folyamatos, megállás nélküli játékot jelent. Csak összevetésképp, én lassan 6 éve LoL-ozok, ez idő alatt 2993 órát öltem a játékba, ami 125 nap. De ezt 6 év alatt! Itt tudjátok amúgy megnézni, hogy ti mennyit tettetek már a LoL-ba.

A mastery rendszert 2015 májusában vezette be a Riot, tehát Ma5tery-nek kb. 2 év alatt sikerült kitermelni ezt a 120 napnyi játékot.

Elmondása szerint Rivennel volt a legnehezebb a LvL 7-es tokenek megszerzése, mert nem tud játszani vele, míg 12 olyan hős is volt, akikkel az első 3 játékkal meglett a 7. szint. Ilyen volt például Kassadin is, akivel úgy lett meg 3 meccs alatt a 3 token, hogy végig jungle-be játszott vele. A teljes, "legkönnyebb lista": Brand, Kassadin, Corki, Garen, Zilean, Irelia, Kayle, Malzahar, Pantheon, Swain, Varus és Volibear.

A szintlépései közben elköltött 130 eurónyi RP-t is tokenekre. A csoda egyébként az EUW szerveren történt, emberünk pedig Platinum 3-ban tanyázik éppen. Redditen még maga a hadvezér, a Riot alapítója, Marc "Tryndamere" Merrill is gratulált neki. És akkor álljon itt a gyűjtemény:

ma5tery LvL 7

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.