Mi lenne ha nem lennének egyedi tárgyjellemzők és mindent stackelni lehetne?

Mi lenne ha nem lennének egyedi tárgyjellemzők és mindent stackelni lehetne?

Belegondoltatok már abba, hogy mi lenne a játékkal egyedi, vagy unique passzívok nélkül? Nem? Pedig elég mókás lenne, legalábbis egyeseknek.

Egyébként maga az ötlet nem is annyira elrugaszkodott a valóságtól. Korábban már voltak ilyen úgynevezett mellényúlások, amikor a tárgyakat még ki lehetett így használni.

Valamikor az első szezonban például, akkor volt az igazi stealth bomber, Evelynn képében. Az egész dolog úgy működött, hogy akkoriban még nem kapott egyedi passzívot a Sunfire Cape, magyarul az égető aurákat lehetett stackelni és láthatatlanul sebezni az ellenfeleket, akik egyszercsak annyit vettek észre, hogy eltűntek a pályáról. Ráadásul akkoriban Evelynn ténylegesen láthatatlan volt (50 vagy 60 másodpercig), azaz, ha bele is mászott az arcunkba, de nem használt képességet, akkor nem lehetett látni, mint egy sokáig tarto Shaco Q. Az egyetlen megoldás maximum a Pink Ward volt, már ha volt akkor egyáltalán ilyen, ezekben az időkben még én sem játszottam a játékkal. Valahogy így kell ezt elképzelni.

Egy másik hasonlóan érdekes helyzet alakulhatott ki, például két Olaf között, akik a Bloodthrister-t stackelték, így 125%-os lifesteal-t kaptak, persze számít a karakter képessége, de akkor is. Igen, 125%, akkoriban szinte semmire nem volt maximális érték, vagy cap, de azt se felejtsük el, hogy ezek még a LoL kezdőlépései voltak sok-sok évvel ezelőtt.

Ezen ötleten felbuzdulva gondolkoztunk el azon, hogy mi lenne ha a játékból az összes egyedi jelzőt kiszednék a passzívok közül, vajon mi lenne az abszolút OP build? Hat darab Rabadon egy AP hősön, netán hat darab Blade of the Ruined King, esetleg Infinity Edge? Elég durva build-ek születnének, hatszor megkapni a plusz %-os AP-t, vagy azt a mennyiségű életlopást, támadási sebességet és ami a legfontosabb, a 48%-os HP alapú sebzést, de a 120%-os kritikus csapás (igen kicsit túlzás) se hangzik rosszul, főleg hogy az 50% erre kapott bónusz sebzést is hatszorozhatnánk, vagy akár még több, attól függően miből és hogyan számolja a tárgy az értékeket. Vagy ott van a Trinity Force, amiben van egy beépített Sheen. Képzeljük el, hogy a mostani érték hatszorosát kapná meg plusz sebzésként minden egyes képesség után, ehhez tegyük hozzá mondjuk Camille-t és a tényleges sebzést okozó Q képességét, nagyjából bárki levágnánk a játékban szinte azonnal, a rengeteg statról nem is beszélve amit a tárgyak nyújtanának. De említhetnénk akár a 6 darab 25 jelzős Mejai-t is, a lehetőségek szinte végtelenek.

Ti milyen hősre raknátok össze milyen OP buildet, ha nincsenek ilyen megkötések?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!