HEARTHSTONE GLOBAL GAMES: MAGYARORSZÁG - TAJVAN ÖSSZEFOGLALÓ

Elrepült egy másik hét is a Global Games-en és magyarok ma reggel megint ringbe szálltak, miután a múlt héten 0-3 ra kikaptak Új-Zéland ellen.

Hearthstone Global Games: Magyarország - Új-Zéland összefoglaló

A mai nappal elindult a Global Games második csoportköre, ahova kiváló játék után hazánk fiai is továbbjutottak, miután egy nagyon szoros utolsó mérkőzésen legyőzték a szlovák válogatottat.

A mai reggelt megint a magyar csapat meccse nyitotta meg, ellenfélnek pedig azt a tajvani csapatot kaptuk, akik ugyancsak kikaptak a múlt héten. Az eredményt egyelőre nem akarom lelőni, ha szeretnétek megnézni a meccseket, akkor itt megtehetitek. (a közvetítés a 45. percnél kezdődik)

Élő videó megtekintése innen: PlayHearthstone – www.twitch.tv

PenhaDani vs. Tom 60229 (Mid-range Hunter vs. Burn Mage)

Az első összecsapás nem indult rosszul. PenhaDani a Hunter paklival egy egész jó managörbével tudta indítani a játékot és elég gyorsan elkezdte lebontani az ellenfél életpontjait. De sajnos Tom kezében ott volt két Primordial Glyph és persze egy Cabal Courier is, szóval három tökéletes eszköz ahhoz, hogy megkeresse a lapokat amire szüksége van a fordításhoz. Ahogy annak pedig lennie kellet, a második Glyph ki is dobta a Volcanic Potion-t, amivel egy kör alatt le tudta takarítani a pástot. Persze Dani innentől kezdve rendesen lelassult, hiszen nagyjából elfogytak a kezéből a lapok, a Top Deck-ben pedig nem azok jöttek, ami igazán kellett volna.

Exigo vs. ahqRoger (Burn Mage vs. Purify Priest)

Itt már kiegyenlítettebb volt a küzdelem az elejétől kezdve. Exigo kezdőkezében ott figyelt egy Manawyrm, mellé a Coin és dupla Arcane Intellect. Ez pedig annyit jelentett, hogy a harmadik körre a kis féreg 4/3-ra hízott meg. Persze Roger kezében ott volt a Razorleaf és a Silence-et is sikerült kikapni a pakliból, sőt a Tajvani játékosnak még arra is volt manája, hogy 4/20-ig buff-olja a kis növényt a negyedik körben. Ezzel még nem volt gond, mert Exigo hanyag eleganciával kicsattintotta a Poly-t és megint kezdődött minden előről. De nem sokkal később jött a második húsevő virág, ami kb. a végtelenségig lett erősítve, majd arra még jött egy Faceless Shambler is, úgyhogy jöhetett a tiszteletreméltó 'Sodoku' Atiesh-el.

PenhaDani vs. Pinpingho (Disco-Zoolock vs. Taunt Warrior)

Mint egy igaz Zoo pakli, a magyar oldalnak sikerült elhódítania a pástot a játék elején. A dupla Councilman sokat segített és, ahogy egyre jöttek ki a lények, egyre nagyobb lett az előny. Persze a másik oldalon nagyon gyorsan odakerült mindkét Brawl, ami folyamatosan fenyegetett, sőt talán Pinpingho talán egy picit későn is játszotta ki. De a hiba nem került kihasználásra, hiszen megint nem szegődött mellénk a szerencse, hiszen a hatodik körben sikerült kézbe kapni mindkettő Doom Guard-ot és biztos volt, hogy az egyiket el fogjuk dobni. Még innen is sikerült egész jó sebzést bevinni és 8 hp-ig leütni az ellenfelet, de onnan már elfogyott a nafta és a taunt lapokon egyszerűen nem sikerült átgázolni.

Ezzel a magyar csapat begyűjtötte a második vereségét is és a továbbjutási esélyeik minimálisra csökkentek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!