Jól járnak a toposok, pár nem túl népszerű hőst tuningol a Riot

Jól járnak a toposok, pár nem túl népszerű hőst tuningol a Riot

Rég nem látott hősök térhetnek vissza a közkedvelt választások közé!

A legutóbbi PBE frissítés három, alig játszott topos karakter frissítésének tervezetét is magával hozta: Garen, Yorick és Singed is kisebb tuningon esett át, nézzük is, hogy melyikük hogyan változhat!

Garen

A Spin to win nagymester passzívja átalakul egy kicsit: ez nem igazán buff, de a lényege, hogy nem két lépésben fog erősödni, hanem egyszer, miután elérte a 11-es szintet. Szóval hamarabb lesz erősebb, de hogy ne legyen túlságosan is OP, ezért némileg csökkentettek a passzívból kapott bónuszok arányán. Ezzel sokkal inkább a játék középső szakaszában lesz hangsúlyos, míg a meccsek vége felé inkább gyengül majd. De persze addigra már annyi tárgya lesz, hogy tök mindegy, hogy mennyi bónuszt kap passzívból.

Ami viszont komoly buffot kapott, az a W-je: idáig 30%-os sebzéscsökkentést adott, most viszont a skillpontokkal ezt fel lehet tornázni 50%-ra is. Szóval ha a 11. és 16. szint között inkább ezt maxoljuk ki a Q/E helyett, akkor pár másodpercre egy brutális tankot kapunk, ami alapból csak a sebzés felét kapja meg.

Garen

Yorick

A passzívból érkező szellemek erősebbet fognak ütni a játék későbbi szakaszában, de kevesebb lesz a sebzésük az elején. De ami ennél is fontosabb, hogy azonnal megtámadják Yorick célpontját, miután az használta az E képességet, ráadásul az érzékelésük távolságát is megnövelték 400 egységgel, szóval most már kilométerekről kiszagolnak majd. Yorick ultija is némi variáláson esik át, aminek a következtében a játék későbbi szakaszában elég jól tud majd splitpusholni. A megidézett szörnye +1000 életerőt kap, emellett pedig a töltési idejét 40 másodperccel csökkentik, szóval lehet majd spammelni és ütni vele a tornyokat rendesen.

Yorick

Singed

A három hős közül Singed esik át a legnagyobb változásokon (aztán persze majd meglátjuk, mi kerül ki véglegesen a PBE-ről az éles szerverekre). Majdnem 70-nel nő az alap életereje, emelik a regenerációját, a Q-jának az alapsebzése valamivel alacsonyabb lesz, de az AP-ből kapott sebzést 10%-kal emelik, a W manaköltsége és töltési ideje csökken, ugyanakkor a lassítás mértéke gyengül majd. A tuningnak itt még nincs vége, a W ugyanis groundolni fog, hasonlóan pl. Cassio Miasma-jához, ami azt jelenti, hogy a "grounded" hősök nem tudják majd a mozgási képességeiket használni, ide értve például a Flash-t. Az E is olcsóbb lesz, az ulti pedig erősebb lesz majd a későbbi szinteken, igaz, nem sokkal.

Singed

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!