20 géppel nyitotta meg kapuit az Infinity Esport bár

20 géppel nyitotta meg kapuit az Infinity Esport bár

A Rákóczi tér sarkán vár minden gamert a legújabb budapesti e-sport bár.

Az elmúlt két évben e-sport bár forradalmat élünk Magyarországon: az első Barcraftot követően jött nem sokkal később a második, majd Meltdown, InGame, most pedig itt az Infinity és akkor még csak Budapestről beszéltünk, a vidéki nagyvárosokról, mint pl. Szeged, még nem. 

Az ICL tulajdonosainak és szervezőinek nagyjából két éves munkájának eredménye a szombaton hivatalosan is megnyitott Infinity Esport bár, amely megfelelő italkínálattal, melegétellel, ezek mellett pedig 20 géppel, számos kivetítővel, konzolokkal várja a játszani, e-sportolni vágyókat. A Rákóczi tér sarkán, az ajtón belépve elindulunk a föld alá, mint ahogy a legtöbb gamer bárban megszokhattuk, itt azonban lent is meglepően sok fény fogad minket, köszönhetően a fehér falaknak és a világos kőpadlónak. A bejárattól szemben egy "shop" lesz majd kialakítva, ahol a bár támogatóinak termékeit lehet majd megvásárolni, bal kéz felé pedig a hosszú pult terül el. A pult végéből jobbra fordulva aztán belépünk a helység központjába: asztalok két sorban, minden asztal fölött TV, a csarnok (mert hogy az egész leginkább egy csarnokra hasonlít), közepén egy irányítópultszerűség lett kiépítve, innen kezelik a srácok a közvetítéseket és minden egyebet, amögött pedig 20 bivaly gép várja a LAN-ozni vágyókat.

Infinity esport bár

Az előzetes, zártkörű megnyitón a hely tulajdonosai elmondták, szeretnék, hogyha itt tényleg a versenyszerű videojáték lenne a központi elem, éppen ezért számos versenyt szerveznek majd többek között CS:GO-ban, League of Legends-ben, de pl. a mostani hétvégén zajlott egy Street Fighter verseny is. Pontos programtervet és árakat még nem láttunk, de a gépek ingyenesen használhatóak lesznek majd, természetesen azért fogyasztani illik majd mellette valamit.

Jelenleg 12-24 óráig vannak nyitva a hét minden napján, de később ezt szeretnék még tovább kitolni. Még több infó a bárról ITT!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.