Ezúttal nem sikerült a csoda Overpasson

Ezúttal nem sikerült a csoda Overpasson

Hajszálon múlott a meccs, de ezúttal Deadfoxék húzták a rövidebbet. Nem lesz magyar matrica.

A HellRaisers Major részvétele csak úgy, mint 2016 decemberében, ezúttal is az 5. meccsen, ezúttal is Overpasson dőlt el, csak az ellenfél volt más: tavaly a C9, idén pedig az Immortals ellen kellett volna csodát tenni, ami azonban decemberben összejött, most - ha csak hajszálokon múlva is - de nem sikerült.

A gyengébbik, T oldalon kezdett a HellRaisers, akik ennek ellenére szépen behúzták a pisztolykört egy A plantot követően, köszönhetően ANGE1 3K-jának.

A következő force kör a brazilok részéről azonban már meg is hozta az egyenlítést, majd három kört zsinórban még, beleértve egy teljes fegyverest is, ami után egyből időt kértek STYKO-ék. A rövid intermezzot követően tovább nőtt Hen1ék előnye, a brazilok "főkolomposa" parádés formában játszott CT oldalon, nem egyszer hibátlan védekezést mutatott be, pl. ezt a 4K-t, ami csak hajszálon múlott, hogy nem lett ACE:

A kérdés igazából csak az volt, hogy hány kört tud nyerni a HR T oldalon, amiből még utána fordítani tud CT-n. Nos, a félidő 10-5 lett, talán ha egyetlen plusz kört még hoznak, más lett volna a meccs vége.

A fordulás után viszont az Immortals-é lett a pisztolykör, a 11-5-ös elég csúnyán nézett ki, de aztán beindult a HR gőzhenger és ANGE1-ék kiváló, agresszív védekezésének köszönhetően behúzták a következő 6 kört zsinórban, ezzel 11-11-re felhozva magukat! Aki pedig idáig nem rágta le mind a 10 körmét, az innentől biztosan. Az Immortals persze egyből időt kért, hogy összeszedje magát fejben, be is húzták a következő két kört, de visszakapaszkodott a HellRaisers. 12-13-nál már oda-vissza ment a tikitaka, majd 13-14-es Immortals állásnál jött a mérkőzés kulcspillanata: teljes A letámadást csinált - pénz hiányában AWP nélkül - az Immortals, Deadfox azonban elrontotta az entry-t, aminek következtében ő lett az áldozat, ha az az 1-2 frag és a kör megvan, a következőben ecoznia kellett volna a braziloknak. Így viszont meccsponthoz jutottak lucas-ék, akik innentől már nem hibáztak és végül beállították a 16-13-as végeredményt.

A csoda tehát ezúttal elmaradt, Deadfoxék sajnos nem lesznek ott a krakkói Major versenyen. Deadfox-nak nem ez lesz az a versenye, amire szívesen visszaemlékszik majd, összesítésben -30-as K/D-vel és 0.77-es Ratinggel végzett Bukarestben, amivel az 5 legrosszabban teljesítő játékos közé került, STYKO-val együtt. 

HellRaisers - Immortals

HellRaisers matrica így a PGL Major-ön végül nem lesz, a következő versenyeken lehet javítani. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!