VIDEÓ - Nézd meg az ESL ONE Köln első napjának kiemelt akcióit!

VIDEÓ - Nézd meg az ESL ONE Köln első napjának kiemelt akcióit!

Szinte minden papírforma megdőlt Kölnben az első napon és jobbnál jobb megmozdulásokat láthattunk, amiket kommentátoraink nem hagytak szó nélkül! 

Jöhet ismét a NiP Magic? - ESL ONE Köln, első nap

tbr | 17/07/05 13:10Véget ért az ESL ONE Köln első napja, ezzel együtt a csoportkör két fordulója is az ötből, tele csodákkal és hatalmas zakókkal! Az év egyik legnagyobb durranása hamarosan kezdetét veszi! Nézd velünk a világ legjobb csapatainak összecsapását Kölnben! Az első napon, ahogyan már korábban is említettük, két fordulót játszottak a csapatok, svájci rendszerben és Bo1-ben.

Hiába minden előzetes predikció az első nap "underdog" nap volt, ami azzal kezdődött, hogy a török Space Soldiers megverte a világelső SK-t, majd azzal zárult a nap, hogy 16-6-tal küldték a G2-t nyugovóra a NiP-esek!

Még csak egy napja megy a verseny, de máris voltak vicces és epikus momentumok, amiket a kommentátorok reakciói fűszereznek igazán! Jó szórakozást kívánunk hozzá és ne feledjétek, egészen héten vár Titeket a magyar közvetítés, ahol fegyverkinézeteket lehet nyerni minden meccs után!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!