Folytatódik a VACáció, újabb megahullámban küldték nyaralni a csalókat

Folytatódik a VACáció, újabb megahullámban küldték nyaralni a csalókat

A pihenés jó dolog, a csalás nem, ezért a Valve kicsit bekeményített. 

Sokak örömére, tegnap ismét ráfeküdt a Valve a csalókra és a sokak által kritizált VAC tegnap bekeményített, közel két ezer csalót sikerült hatástalanítani.

A VAC életében is vannak különösen termékeny napok, amikor az átlagos, napi 300-400 ban helyett kicsit bekeményít és 1000 feletti csaló kap bant. Ha az utóbbi egy hetet vizsgáljuk, múlt pénteken 673 ember, szombaton 328, vasárnap mindössze 120, hétfőn nagyon kevés, 40, kedden kicsivel több, 58 ember kapott pihenőt a Valve jóvoltából. Ekkor jött a szerdai nap, amikor több csalót kaptak el, mint az utóbb említett hat nap alatt összesen, 1957-et, de az elmúlt hónapban is ez a legnagyobb "razzia", ami történt.

Mindenképpen üdvözlendő, hogy a Valve anti-cheat rendszere újra beindult, reméljük még jó pár évig kitart ez a lendület és naponta több ezer csalótól vehetünk könnyes búcsút. Hogy ne csak a számok beszéljenek, az egyik legaktívabb CS:GO-val foglalkozó fórumon, a Redditen is többen jelezték, hogy rengeteg olyan játékos, akivel együtt játszottak bant kapott. A reddit detektívek szerint sikerült lelőni pár nagyobb, csalásokat értékesítő oldalt, ennek eredménye a mostani hullám. 

Persze most is akadtak olyan accountok, akik nagyot buktak, például ez a szépség itt, ami becslések szerint kb. 6000 dollár (~1,6 millió Ft). És nem ez az acc az egyetlen.

VAC

Nézzetek körül ti is a match history-ban, lehet, hogy ti is találkoztatok egy-egy szabálytalanul játszó ellenféllel az elmúlt hetekben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!