Új Omega Squad tagokkal bővül Teemo alakulata!

Új Omega Squad tagokkal bővül Teemo alakulata!

Emlékeztek még a menő Teemo skin-re, ami olyan volt mint egy kommandós? Most játszótársakat is kap Twitch, Fizz, Veigar és Tristana személyében!

A hőskinézet ötlete zseniális volt, mikor kijött. A választott hősé már nem feltétlenül, kissé nehéz összeegyeztetni egy olyan kis mitugrászt, mint Teemo a kommandós élettel, de ezúttal úgy érezzük beletrafáltak a tutiba.

Egy srác minden LoL hőshöz csinált egy zenei playlistet

Telitalálat, zseniális megoldások vannak!

Lesz itt minden, kommandós Twitch bűzgránáttal, tengerész Fizz idomított és felszerelt cápával, robbantásszakértő Veigar mindenféle játékszerrel, és francia légiós Tristana berettel és célzó készülékkel. Új szintre emelik a keménységet a játékon belül.

Ti melyiket fogjátok azonnal megvenni? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.