HS TOP 200 június: magyar játékos a legjobb 10 között

HS TOP 200 június: magyar játékos a legjobb 10 között

A kiugró eredmény mellett, további két játékos is nagyszerűen szerepelt.

A Blizzard közzétette a júniusi mesekártya ranked eredményeket és örömmel tapasztaltuk, hogy a magyar játékosok igencsak szép eredményeket értek el. Az európai és észak amerikai standard Top200 listáján hárman is képviselik hazánkat, zridex és SteveFrench a Homokozó Gamingből és gété mint szabadúszó.

zridex júniusban úgy határozott, hogy a tengerentúli szerverekre koncentrál és sikerült a 71. helyen végeznie hónap végén. A sikeres létrázás mellett, pár napja második helyezett lett a GoodGamingInc Open Cupján, amivel 60 dollárt és 3 hct pontot nyert, összesen pedig 21 pont birtokában vágott neki a júliusnak.
hs blizzard zridex top200
Európában SteveFrench az őrületes 8. helyen végzett, amivel 10 hct pontot gyűjtött be, a júliusnak pedig összesen 13 ponttal kezdhetett neki. 
hs blizzard top200 stevefrench
Végül de nem utolsó sorban gété is kiváló teljesítményt nyújtva a 70. helyen zárt Európában, az utolsó hónaphoz pedig 22 hct ponttal kezdhetett neki. zridexhez hasonlóan, ő is már csak egy karnyújtásnyira van a Summer Prelims várható ponthatárától.
hs blizzard top200 gété
Ez úton is gratulálunk a srácoknak és további sok sikert kívánunk nekik a júliusi kupákhoz és létrázáshoz. Ha kíváncsiak vagytok a teljes listára, ami már az Aréna és Wild eredményeket is tartalmazza, az európait ITT, míg az észak-amerikait ITT találjátok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!