Nagyon szórakoztató lett az SK és a VP futballmeccse!

Nagyon szórakoztató lett az SK és a VP futballmeccse!

Tegnap este végre valahára lejátszotta a Virtus.pro és az SK Gaming a várva várt futball meccsét, és jó volt!

Ma este futballpályára lép a Virtus.pro és az SK

Eljött az idő, hogy a hónapok óta tervezett SK - Virtus.pro futball meccset lejátsszák a csapatok az FC Köln stadionjában.

A várakozással ellentétben nem tudták feltölteni a 3 000 fős részt, amit kibéreltek a meccsre, ellenben online világszerte 150 000 néző követte a kétszer 20 perces meccset, így aggodalomra nincs ok, remek számokat hozott az esemény. Sőt, a produkció is első osztályú volt, jó volt a technika és a szervezés is, tehát csak egy dologra volt szükség a tökéletes élményhez: izgalmas meccs kellett és meg is kaptuk!

Az első félidő előtt készült néhány rövid interjú a játékosokkal, így megtudhattuk, hogy az SK alapítója Benjamin "Kane" Reichert másodosztályú Bundesliga játékos volt annak idején, illetve Coldzera és Taco is rengeteget focizott, előbbi majdnem profi játékos lett, csak az apja nem engedte neki. VP oldalról már kicsit árnyaltabb volt a helyzet, hiszen egyikük sem volt profi futballista, sőt többen évek óta nem értek labdához még hobbi szinten sem. De úgy tűnik ez sem okozott gondot, hiszen az utolsó percig szoros és izgalmas volt a párbaj.


Az első félidő lassan indult be, a 15. percig nem született gól, ekkor jött meglepetésre Snax, aki megszerezte az első lengyel gólt. Ez nem maradt válasz nélkül sokáig, Coldzera tudott egyenlíteni, amire Snax egy perccel később újabb gólt lőtt! 2:1-es eredménnyel vonultak a csapatok le a pályáról a félidő végén és az interjúk alapján úgy tűnt, mindkét csapat harcolni fog még a győzelemért és a még több gólért!

Kis pihenés és taktikai megbeszélés után jöhetett a második 20 perc, ahol nagyon gyorsan megduplázta vezetését a VP, hála Pasha duplájának! Coldzera tudott erre ismét beszúrni egy gólt, de 4:2-nél kezdett kissé elúszni az SK! Ráadásul ezzel az eredménnyel egészen a meccs utolsó 5 percéig vezetni tudott a lengyel gárda, ezért felhozták a kispadról Kane-t, akit eddig pihentettek, hogy fordítsa meg a meccset.

Ez pedig meg is történt, mert a kipihent ex-profi Quake és futball játékos egészen más tempót tudott játszani, mint a többiek kora ellenére is! Nagyon gyors duplával tudta megmenteni csapatát, így visszajöttek a meccsbe FalleNék! Az utolsó gólt pedig az SK menedzsere Alex "TheSlash" Müller szerezte, aki ezzel megnyerte a mérkőzést is a 40. percben!

Hamarosan lefújták a meccset, kis pihenőidőt kaptak a csapatok, hogy utána jöhessen a díjátadó ceremónia! A VP egyik LoL játékosa, Paranoia lesérült meccs közben, így a szintén sérült és a teljes meccset kispadon töltő NEO kelt segítségére a ceremónia alatt. Mindenki kapott egy érmet, illetve az SK újabb kupával gazdagodott, mely nyomokban a futball világbajnokságéra hajaz. Íme az átadó ünnepség:

Tehát végül FalleN nyerte meg Pasha 50 000 dollárját és emiatt úgy döntött az SK, hogy eladományozzák az összeg felét egy brazil, míg a másik felét egy német alapítványnak, ami igazán szép gesztus tőlük! A játékosok és résztvevők a közösségi médiában több helyen is kiemelték, hogy az ősszel esedékes EPICENTER alatt ismét összehozhatnának valami hasonlót, sőt más csapatokat is érdemes lenne bevonni. Őszinte leszek, én kíváncsi lennék rá, mert remek szórakozást nyújtott ez az egy óra is! Ha esetleg valaki visszanézné a teljes mérkőzést, azt itt megteheti:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!