Óriásit trollkodott a Blizzard az új kiegészítővel

Óriásit trollkodott a Blizzard az új kiegészítővel

Ha már Ben Brode nem vette fel, a Lich King inkább leigázott egy csapatot.

Lehet, hogy Reynad az egyik legsósabb alakja az amerikai Heartstone Streamereknek, de abban biztos vagyok, hogy a a humorérzéke nagyon rendben van. Most pedig úgy néz ki, hogy a Tempo Stormot elnyelte a jég és a pusztulás. A Lich King csapatot váltott, ha már nem sikerült az állásinterjú a Blizzardhoz.

A Frozen Pwn

Tegnap a Veszedelem Ura, az Icecrown Citadel Mestere bejelentette, hogy minden erejét a Hearthstone felé fordítja és ezért leigázta a Tempo Storm csapatot, ami mostantól azt a nevet viseli, hogy The Frozen Pwn. A kegyetlen hatalomátvételről Arthas, az új csapat vezérigazgatója, pénzügyi vezetője, kommunikációs elnöke és tulajdonosa a következőket nyilatkozta:

"Ettől a pillanattól a korábban Tempo Stormként ismert csapat az én irányításom alá került. Tudtam, hogy az erőmet csak az mutatja meg igazán, ha egy olyan csapatot hajtok igába, aminek a nevét szerte a világban rettegik. Rákerestem a "teljes dominancia" kifejezésre az interneten és megtaláltam a nagyszerű, magánhangzók nélkül PWN szót. Ez a kifejezés tökéletes a csapat számára, ami nemsokára mindenkit vereségbe taszít."

A Lich King azt ígéri, hogy olyan csapatot hoz létre, amit még nem látott a világ, az egyik fontos aspektusa a játékosoknak az lesz, hogy lelketlen, élőhalott lovagok lesznek. 

"Egy átlagos játékosnak pihennie, étkeznie és más emberekkel kell érintkeznie. Az én játékosaimat nem hatják meg ilyen alantas emberi gyengeségek, mint alvás, evés és boldogság. Mindegy, hogy éjszaka vagy nappal, ők akkor is gyakorolnak, a jövőben pedig minden stream 24 órás élő..., akarom mondani halott közvetítés lesz."

A csapat eleddig még nem játszott le egyetlen meccset sem, de már most a legerősebb szervezet a világon és ezt a prominens szponzorok is érzékelik. Olyan vállalatok kötöttek szerződést velük, mint a Kaza-kola Energiaital, az IceCream Citadel, a Tuskarr Bros., a híres Funnel Cake Sütöde és a Barnes & Baron Könyvhálózat.

A Blizzard eddigi legnagyobb trollkodása

Amikor először olvastam erről, mosolyogtam egy jót és magamban kalapot emeltem a Blizzard én Ben Brode előtt, hogy egy ilyen poénos kampánnyal promózza be az új kiegészítőt. A legérdekesebb pedig az egészben, hogy ha csak egy pillanatra is, de megfordult a fejemben az, hogy "Mi van ha tényleg így van? Mi van akkor, ha Reynad a Blizzard kedvéért tényleg átnevezte a csapatát?" Mutatom is, hogy miért jutott eszembe. Az egész Reynad Twitterével kezdődik, ahol nem olyan bejegyzés található, hogy "Jaj a Lich King leigázott és átadom a hatalmat", hanem egész egyszerűen ennyi:

Ráadásul, ha felmegyünk a csapat honlapjára, akkor a következő kép fogad minket.

Azért ennyit dolgozni egy poén kedvéért nem semmi, kíváncsian várjuk, hogy mit tervez még a mérhetetlenül gonosz Lich King a Heartstone világ ellen.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!