Teljesül sok játékos kérése, jönnek az FPS szerverek a PUBG-be

Teljesül sok játékos kérése, jönnek az FPS szerverek a PUBG-be

Remek hírrel kezdődik a mai nap, élesben is jönnek az FPS szerverek az NA illetve EU régióba.

A Twitch-en a PlayerUnknown's Battleground szinte mindig benne van a legnézettebb játékok között, sőt vannak olyan esetek is, amikor még a League of Legends-et is meg tudja verni. Ez köszönhető annak, hogy az olyan streamer-ek mint LIRIK, Summit1G, CohhCarnage vagy akár a VR-os Jani is nagyon sok időt fektetnek bele. Emellett persze a játék már kitermelte a saját ismert játékosait. Teszem azt ott van Grimmz, aki folyamatosan a legjobbak között van és a maga módján még poénos is. Vagy ha igazán tanulni szeretnétek, akkor ott van Aculite csatornája, aki ugyanúgy magas szinten tolja, viszont a közvetítései során sokszor el is magyarázza azt, amit csinál. De még érdemes megmelíteni AnderZEL-t is.

Viszont egy dolog már szinte mindegyiküknél felmerült, hogy ez a játék talán még jobb lehetne, ha lenne benne egy FPS nézet, sőt ezt a mód a közösség számára is az egyik leginkább áhított változtatás lenne. Nos, úgy tűnik, hogy Greene és a fejlesztő csapat engedett a nyomásnak és a havi nagy frissítéssel érkeznek az FPS szerverek. Ez azt jelenti, hogy a következő két hét során már elérhetőek lesznek.

Azzal, hogy mostantól lesznek dedikált csak belső nézetes szerverek, azzal megoldódhat egy sokat vitatott kérdés, miszerint azok a játékosok, akik elbújnak egy fal vagy tereptárgy mögött, a kameranézet miatt szint mindent belátnak, viszont őket nagyon nehéz észrevenni. Ha az FPS nézet lesz az egyetlen mód, akkor ez a gond úgy ahogy van megszűnik.

Egyelőre ezek a szerverek csak az EU és NA régiókban lesznek elérhetőek, de ha minden jól megy, akkor a következő hetekben kiterjesztik majd a világ minden tájára.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!