PGL Major: Ekkora eséllyel kaphatsz ládát!

PGL Major: Ekkora eséllyel kaphatsz ládát!

Ha nem is hivatalos, mégis igen érdekes számokat tárt elénk egy Reddit felhasználó arról, hogy milyen eséllyel kaphatunk ládát, ha követjük a Major tornát!

A Valve által támogatott CS:GO versenyek, vagyis a Major tornák egyik sajátossága, hogy a nézőket különböző nagy értékű szuvenír ládákkal ajándékozzák meg, ha követik a mérkőzéseket. Ezeknek a ládáknak az értéke különböző lehet, a piactól függően akár több száz euróra is rúghat az áruk, így nem véletlen, hogy rengetegen szeretnék őket megkaparintani. 

Minden, amit tudnod kell a PGL Major láda dropról!

Uacute;tmutató, hogyan és milyen ládákat szerezhetsz azzal, ha a közvetítést nézed!

Idő kérdése volt, hogy valaki kiszámolja, mennyi esélyünk van arra, hogy megszerezzük hőn áhított szuvenírünket. A következő táblázat nem hivatalos Valve forrásból ered, így ennek valóságtartalma is megkérdőjelezhető, mindenesetre érdekes számokat tartalmaz.

Hozzáteszi, hogy a PGL-en tapasztalt GOTV stream problémák miatt a számok nem teljesek, így ezek csupán becslések. Továbbá megfigyelésen alapulnak, főleg ami a droppot illeti, és az utolsó körökben nem látszódik, hogy hány láda esett, így oda nagyjából 350 ládát számolt. A nézők száma pedig nemcsak a GOTV-n lévőket tartalmazza, hanem azokét is, akik összekapcsolták a Twitch felhasználójukat a Steam fiókjukkal, így az esélyek picit megnőttek, de nem sokkal.

Ha a számok nem is tökéletesek, azért nagyjából látszik, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy ládát szerezzünk a Major alatt. Az Esport1 csapata sok sikert kíván, hátha csurran-cseppen valami az olvasóink között! Ha pedig már kaptatok valamit, akkor mindenképp írjátok meg nekünk, hogy mivel ajándékozott meg benneteket Lord Gaben! 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!