Alig egy hete jött ki Kayn, a Riot máris borzolja a kedélyeket a következő hőssel

Alig egy hete jött ki Kayn, a Riot máris borzolja a kedélyeket a következő hőssel

Úgy látszik, hogy nem rest a Riot, Kayn még le se dobta a tojáshéjat, de úgy tűnik már készülőben van a legújabb hős, ami a Vanguard-okhoz fog csatlakozni.

Ezt a bejelentést a júliusi hőstervek között tette közzé a Riot Games, ahol több mindenről is szó esett, de talán az egyik legfontosabb az új hős lehetősége. A szezon közepén kaptunk egy Vanguard update-et, ahol három tank hőst is frissítettek, Zac-et, Maokai-t és Sejuani-t, változó sikerekkel. Ennek köszönhetően egy egész friss kaszttal gazdagodtunk, ahol tankos, CC-vel rendelkező karakterek sorakoznak. 

Ez persze még nem teljes megfogalmazás, az is hozzá tartozik, hogy az ilyen karakterek el tudják dönteni, hogy mikor és hogyan szeretnének kezdeményezni egy-egy harcot, így főleg a mostani early-mid game orientált metában eléggé fontos szereplők lettek, mert pár sikeres gank már elindíthatja a hógolyót a lejtőn. Az új karakter ötlete, akiről egyelőre nem sokat tudni, a Vanguard hősök rework-je közben pattant ki a fejlesztők fejéből. Egy olyan karaktert szerettek volna, aki elsőként masíroz be a csatába és számára előnyös körülményeket képes kialakítani. 

Ezen kívül egy igazán önálló hőst szerettek volna, aki képes a saját lábán megállni, így azt mondták, hogy számítsunk egy olyan egyedi passzív képességre, ami nem csak a karakterünket fogja építeni. Minden bizonnyal valami nagy újdonsággal készül a Riot, amit még nem nagyon láthattunk, elvégre Kayn-nél is képesek voltak tovább feszíteni az Idézők szurdokának határait, szó szerint. Egy dolog szinte biztos a közzétett kép alapján, ami egy kürt, a karakter freljordi lesz már csak a kürt miatt és a rajta szereplő mintázat miatt is, legalábbis mi erre tippelünk.

Amit még tudni lehet róla, hogy ugyanaz a csapat lesz mögötte, akik Ivernt alkották és ne felejtsük el, hogy az is mekkora felfordulást csinált a teljesen új dzsungelfarmolás tekintetében, talán ezúttal is hasonló nagy dolgokra számíthatunk.

Ti hogy képzelitek el az új hőst?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.