Megérkezet a Fagyos Fesztivál, Ragnarosnak pusztulnia kell!

Megérkezet a Fagyos Fesztivál, Ragnarosnak pusztulnia kell!

Megérkezett a Frost Festival. Teljesen új Brawl-t és ingyen arénát hozott.

Ahogy azt már a múlt héten beharangozták, a mai nappal véget ért Ragnaros bulija, hiszen megjelent Ahune, aki fagyos hangulatot teremtett. Megkezdődött a Frost Festival és ezzel sajnos véget ér a dupla gold a küldetésekből, de helyette kapunk más érdekességet. Kezdetnek itt van az eheti Tavern Brawl.

Ahune's Superior Brawl

Az eheti kocsmai verekedés főleg azért különleges, mert eddig még soha nem láthattuk és higgyétek el nekem ez most nagyon poénosra sikeredett. Adott, hogy nem mi rakjuk össze a paklikat, random kapjuk meg a Mage-et vagy a Paladint, egy előre elkészített paklival. Lássuk miről is szól az egész:

  • A két hős végig immunis minden kártya által okozott sebzésre, szóval nem lehet arcra menni.
  • Sebzést csak akkor lehet okozni, ha meghal az ellenfél Ragnaros bábúja, ekkor 4 életerőt veszít az ellenfél.
  • Ha valaki felpakol egy adag armor-t az sem ér semmit, mert a kis Ragnaros 'támadása' átüt rajta.
  • Nem lehet gyógyulni.
  • Ha a te köröd során meghal a saját Ragnarosod is, akkor az is az ellenfelet sebzi.

A pakli tehát adott, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet taktikázni. Adunk pár ötletet, hogy mit érdemes csinálni a két kaszttal.

  • A kis Rag ugyan nem tud támadni, de azért fel lehet buffolni, egy jó Avenge vagy egy jó időben felrakott Seal of Champions simán felénk billentheti a tempót.
  • A cél mindig az ellenfél bábúja, ha látod, hogy tele a kezed direkt sebzéssel, akkor érdemes lerusholni a kis mocskot.
  • Ha van nálad BombSquad, akkor használd. A DR téged nem fog sebezni.
  • A Pala deck tele van buff lapokkal, és olyan kártyákkal, amivel egyből le lehet ütni az ellenfél mini Ragnarosát (Pl.:Vinecleaver). Ha a játék elején ki tudod emelni a saját kicsikédet, akkor Jaina  csak nagyon sok lappal tudja lekapni a te buffolt Ragedetet és addig te simán lecsapod az ellenfélét.
  • Jaina paklija nagyjából egy Reno stílusú. Kazakus és Inkamster Solia durva kombókat tud eredményezni. De a nagy spell-eket ne told el hamar, várd meg a buffokat és akkor mehetnek.

Az ingyen aréna

Persze a fesztivál ezzel nem érhet véget, Ahune mindenképpen le akarja főzni a Midsummer mulatságot. Ezért mostantól három héten keresztül, minden héten kapunk egy ingyen arénát, amiben ajándékba kapunk egy győzelmet is. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor egy quest is felugrik. Ha lejátszol három aréna játékot, akkor ingyen kapsz egy paklit az új kiegészítőből. Amit persze nem lehet még kinyitni, csak akkor aktiválódik majd, ha megérkezik a Knights of the Frozen Throne. Még egy kis érdekesség, hogy a küldetés nem győzelmeket kíván, csak részvételt. Szóval, ha van némi felesleges aranyad és van egy kis közöd az arénához, akkor mindenképpen érdemes beruházni pár runra. Mert most tele van olyan játékosokkal, akiknek nem sok közük van az ottani dolgokhoz. Ez lehet, hogy gonoszul hangzik, de sokkal könnyebb lesz nyerni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!