Újabb baki a Blizzard-tól, most az új Mage legendary-ra derült fény

Még mindig vannak lyukak a Heartstone marketingjében, megint kiszivárgott egy lap.

Az biztos, hogy a Hearthstone közösség már nagyon várja az új kiegészítőt, viszont úgy tűnik a Blizzard túl sok mindent akar és egyre több dolog csúszik ki a kezei közül. Pár héttel ezelőtt, egy kínai portál miatt maga a kiegészítő került napvilágra.

Most pedig egy francia oldal reklámja indult el túlságosan is hamar, amiből kiderült, hogy néz majd ki Jaina Deathknight-ként. Az már tuti, hogy 9 manáért jön, hoz 5 armort, idéz egy Water Elemental-t és a játék végéig minden Elemental lap megkapja a Lifesteal-t. Egyelőre az új Hero Power-re nem derült fény, de valószínűleg erős lesz, hiszen eddig ez a lap gyengébb, mint a Hunter Hero lap. De bontsuk le a manát: Water Elemental 4 mana + Iron Hide 1 mana + Elemental Lifesteal ? mana + Hero Power ? mana = 9 mana. Rexar esetében könnyebben lehetett számolni: Consecration effekt 4 mana + Iron Hide 1 mana + Hero Power 1 mana = 6 mana. Ezen logika alapján végig gondolva a Mage hősképességnek jobbnak kell lennie, mint a Build a Beast-nek. Az Elemental Lifesteal nem ér három manát. Továbbá érdekes azt is meggondolni, hogy milyen pakliba jó ez a lap. Az biztos, hogy nem agro, főleg ha a mana költséget nézzük, de a control és midrange elemental paklikban befér. Ezzel csak egy gond van, hogy Mage elemental pakli nincs, még. Az pedig jó kérdés, hogy az új kiegészítőben érkezik-e annyi erősítés, hogy kialakuljon.

Továbbá a kiszivárgott képeken a Paladin és Warlock lapok kerete is felbukkan. Az már biztos, hogy a Paladin 9 manás lesz, a Warlock pedig majdnem biztos, hogy 10. Bár a Warlock esetében nehezen, de elképzelhető, hogy alapból 12, 16 vagy 18 mana a lap. Ebben ez esetben lesz egy mechanika, ami csökkenti majd ezt a költséget, mint a Giant-eknél.

Persze egyelőre a kiszivárgott lap nem teljesen tuti. A Blizzard-tól még se cáfolat se megerősítés nem érkezett ezzel kapcsolatban és valószínűleg ez így is marad hétfőig, amikorra ígérték hogy új információkat kapunk majd (július 24).

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!