Hallottatok már a Jhingléről? Igen, a Jhin dzsungelről

Ne aggódjatok, mi is néztünk nagyokat amikor meghallottuk. Ha jobban belegondolunk, nem olyan rossz ötlet, na de nézzük is meg, hogyan működik a Jhingle!

Képzeljük el a szituációt. Teljesen nyugodtan kiválasztod a felső ösvényre a hősödet, meglátod, hogy az ellenfél dzsungelese Jhin-t pickel. Hangosan felröhögsz, hiszen mégis ki az az elvetemült, aki őt választja dzsungelbe. Elkezdődik a meccs, nyugodtan farmolgatsz, majd a 3. perc körül egy 2.500 ranges Kivirágzás helyhez köt és te vagy a first blood.

Hogyan is működik?

A Jhin dzsungel igenis megállja a helyét, kifejezetten a negyedik lövése miatt. Ha hívhatjuk így, ez a menőbb verziója a Shaco dzsungelnek. Persze, nem Égetést kell neki hozni, hanem Villanást. 

Ahhoz, hogy az early game-ben sikeres legyél, már korán elkell helyezni a csapdáidat. Legalább 4 csapdát helyezz el a raptoroknál 1:37 előtt, mielőtt élednek. Ezzel valószínűleg a kisebb egyedeket kitudod majd végezni, a nagyobbat pedig a 4 alaptámadásoddal. A többi tábort pedig egy egyszerűbb kite-olással tudod majd leszedni, hogy minél kevesebb életerőt veszíts. Viszont, ha valami csoda folytán a csapattársaid kommunikálnak veled és egyben nagyon csapatjátékosok, akkor amíg te a raptorokat szeded, megkérheted őket, hogy kezdjék el húzni a piros erősítést, így jóval megkönnyítve a te dolgodat. 

A móka csak akkor kezdődik, amikor eléred a hármas szintet. Egy egyszerű W használatával bármelyik ösvényen helyhez tudsz kötni, így szinte egy ingyenes gyilkosságot adsz a csapattársaidnak anélkül, hogy ott lennél. De, amint már hatos szintű leszel a játék szinte nem lesz fair. A 7.14-es patch óta az új Duskblade-el Jhin még több CDR-t kap és a Draktharr passzívjából 99%-os lassítást biztosít, ami hogyha az ultit használjuk, szinte biztos találatot jelent. 

Tárgyak

  1. Határtalan penge
  2. Gyorstüzelő ágyú
  3. Draktharr árnykardja
  4. A fürgeség cipője
  5. Csatározók szablyája : Harcos fejlesztés
  6. A Vadász talizmánja + Újratölthető ital
  7. Statikk töltőpengéje

Ha jobban belegondolunk tényleg működhet, hiszen váratlan helyekről tudunk meglepetést okozni az ellenfél csapatának, ezzel pedig előnyhöz juttatva a csapattársainkat. Persze a rálátás fontos, a legtöbb dzsungeles karakterrel szemben, egy 1 v 1 helyzetben nem biztos, hogy megállnánk a helyünket.

Láttatok már valaha Jhingle-t, vagy ti játszottatok már vele?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!