Seized és s1mple elismerte, jön a CIS forgatás a Major után!

Seized és s1mple elismerte, jön a CIS forgatás a Major után!

Egyértelmű, hogy ez így nem mehet tovább, egy tapasztalt IGL jót tenne a csapatnak. Mondjuk Zeus?

A Na’Vi rajongók szerdán csalódottan vették tudomásul, hogy kedvenc csapatuk a 2014-es ESL One Cologne óta, nyolc alkalommal kivívott legenda státuszt ez úttal nem tudták elérni. Ez úttal az fntaic parancsolt nekik megálljt, így 1:3-as arányú csúfos kiesést produkált a csapat a Majorön Krakkóban.

Újabb meglepetés kiesők a Majorön

tbr | 17/07/20 17:00 Ahogyan a 3. napnak, úgy a negyediknek is lettek meglepetés kiesői, akikre talán senki sem számított, de mégis elbúcsúztak a Major álomtól egy időre. Név szerint a G2 és a Na'Vi jutott erre a sajnálatos, de megérdemelt sorsra, miután egyikük sem tudott jó játékot felmutatni 4 nap alatt.

Sokan érezték a változás szükségességét, hiszen mostanában valahogy nem találta önmagát a gárda. A dobogó legfelső fokán utoljára 2016 szeptemberében, az ESL One New York tornán álltak, pedig versenyek szép számmal akadtak.

A csapat irányítója, Denis 'seized' Kostin a csoportkörök során lejátszott négy meccsből három alkalommal volt 1.0-ás rating alatt (0.47, 0.64, 0.84) és csak a FlipSid3 elleni győzelem során tudott javítani az átlagán. A statisztikák alapján seized áll a csapat utolsó helyén a teljesítmény tekintetében. Ennek a változásnak a kényszerűségét már ő is belátja, az elmúlt időszakban mutatott játékával pedig tisztában van.

Változás? Igen, úgy gondolom ez már szükséges, de nem tudom, hogy mik lehetnek azok. Vannak elképzeléseim ezekkel kapcsolatban, úgy hiszem, hogy nem tudom a kapitányi posztot ellátni hosszútávon. Az lenne a legjobb, ha egy másik irányítónk lenne, de nem látom, hogy ki tudná ezt a feladatott átvenni a csapatból.

Seized bocsánatot kért a támogatóktól és a rajongóktól, amiért nem voltak képesek az elvárt szintet hozni és őszintén nyilatkozott a teljesítményével kapcsolatban is:

Tisztában vagyok, hogy az utóbbi időben alul teljesítettem, de tudom, hogy tudok olyan jól játszani, mint egy évvel ezelőtt. Ha a csapat kitesz, akkor annak úgy kell lennie. Elfogadom a döntést, de tudom, hogy ha egy másik csapathoz kerülök, akkor ugyan olyan szinten fogok játszani, mint korábban.

S1mple is megerősítette az IGL szavait, változások lesznek a csapatban.

Arra a kérdésre, hogy szeretné-e ha Zeus visszatérne a csapatba, seized igennel válaszolt, azonban nem nevezte meg, hogy kinek a helyére kerülhetne. Zeus második alkalommal vezette a Gambitet a legenda státuszhoz, mi oka lenne visszatérnie a Na’Vi-hoz? Azonban mi lenne, ha egy CIS szupercsapat alakulna a francia példához hasonlóan, mondjuk Zeus, AdreN, GuardiaN, S1pmle, flamie névsorral? Vagy esetleg van valami más ötletetek is az esetleges felállásra? Írjátok meg kommentben!

Amennyiben követnétek a Major közvetítését, azt megtehetitek magyar vagy angol nyelven is a megfelelő linkre kattintva!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!