Délután indul a DreamHack Atlanta Hearthstone Grandprix

Szerencsére ezen a hétvégén sem maradunk profi HS verseny nélkül.

Közép-európai idő szerint ma délután 17 órától elkezdődik a 25 ezer dollár összdíjazású DreamHack Atlanta Hearthstone Grandprix offline torna az Amerikai Egyesült Államokban. A verseny nem csak a pénzért és a dicsőségért megy, az előkelő helyezést elérő mesekártyások ugyanis HCT pontokkal is gazdagodnak majd.

A torna formátuma Last Hero Standing lesz Standard módban egy bannal, Svájci rendszer keretei között, a meccsek mindegyike Bo5 lesz. Az így kialakult legjobb 16 játékos egyenes ági kieséses ágrajzon dönti majd el, ki lesz Atlanta Hearthstone császára a hétvégén. Az első helyezett 7500 dollárt és 15 HCT pontot kap majd, a második legjobb jutalma 3500 dollár és 12 pont, míg a harmadik-negyedik helyezettek  2050 dollárt és 8 pontot kapnak fejenként.

A nevezők közt ismét feltűnik a kompetitív Hearthstone színe-java, mint például Fr0zen, Cydonia, HotMEOWTH vagy Amnesiac. Az adás a helyi idő szerint délután 5 órától kezdődik, a műsorvezetők és kommentátorok pedig  LotharL0rindaSongbird és Falconepunch55 lesznek. Akárcsak a korábbi hasonló kaliberű eseményeken, amint közzéteszik a játékosok paklijait, természetesen megmutatjuk majd nektek azokat.

Ha szeretitek a játék kompetitív részét és minőségi mérkőzésekre vágytok, az egész hétvége során az alábbi csatornán kiváló szórakozásban lehet részetek:

Élő videó megtekintése innen: DreamHackHS – www.twitch.tv

Jó szórakozást és kellemes hétvégét mindenkinek!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!