PUBG loot, avagy hova érdemes esni?

PUBG loot, avagy hova érdemes esni?

Fortuna asszonya itt is nagy mértékben közre játszik, de vannak fix helyek, ahol valószínűleg több lootot találunk, mint máshol, nézzük meg őket!

Biztos járt már úgy mindenki, aki huzamosabb ideje játszik a játékkal, hogy egy-egy rosszul kimért ugrás után a legnagyobb kietlenségbe esik, ahol van maximum 2 ház és azokban a házakban annyi loot van, amivel a végjátékig kihúzza, de megtörténhet az is, hogy Georgopol legfrekventáltabb régiójába esünk és mégis egy Micro UZI, Lvl 1-es helmet-et és maximum egy hasznos, ámbár sniper rifle nélkül hasznavehetetlen supressor társaságában távozunk, ha annyi embert közt egyáltalán kijutunk a városból.

A legfőbb pont amire figyelnünk kell, hogy minél sűrűbben vannak épületek egy területen annál több lootot fogunk ott találni, ez logikus hiszen több szoba, több Kar98k vagy M416, de sajnos több ellenfél is. Ilyenkor csak a szerencsén fog múlni az első pár perced, vagy találsz bármit, amivel ölni lehet, vagy Európa legjobb profi bújócska játékosának kell lenned. 

A másik taktika, amit használhatunk, hogy kevésbé sűrűn lakott helyre érkezünk, ahol kevesebb loot, de kevesebb ellenfél is. Ezzel lehet, hogy kihúzzuk a játék végig, de olyan minimális loot-tal, hogy egy jól felszerelt ellenfelünk könnyű szerrel kivégez minket. 

Előbb-utóbb mindenkinek meglesz az a személyes kedvenc helye ahová esni akar, mert már kétszer esett oda és mindkétszer nagyon jó loot-tal távozott, ezzel őrületbe kergetve csapattársait, akik lehet kicsit tapasztaltabbak és a repülő helyzetétől függően próbálnak területet találni, de nézzünk meg egy irányadó képet, ami segít eldönteni, hogy hol lehet a legtöbb loot.

Forrás: dotesports.com

A piros körök a legfrekventáltabb helyeket mutatják, ahol nagy valószínűséggel fog sniper rifle, vagy level 3-as felszerelés esni. A sárga körök a kevésbé sűrűn használt, de még mindig elég jó loot-al rendelkező területeket mutatja. A körökkel nem jelzett dimbes-dombos területeken is lehet jó loot-ot találni, nyilván kevesebb eséllyel. A járművek is teljesen random élednek és  most már véletlenszerű égtáj felé is, így a játék korai szakaszában már nem lehet azonosítani az érintetlen járműveket, amik eddig mindig kelet felé néztek. Legtöbbjük az út mentén, vagy garázsokban találhatóak meg, amik kb. 50 méterrel a föld fölött lesznek láthatóak, így viszont nehezebb azt a taktikát választani, hogy ráesünk egy autóra és azzal a legtávolabbi piros körhöz autózunk,  de ha mégis sikerül, néha egy egész város a miénk lesz és életünk legjobb loot-jával vághatunk neki a meccs későbbi szakaszainak.

Ismerni a pályát már fél siker, hasznosítsátok ezeket az információkat, hogy minél többször lássátok a kultikus feliratot: Winner, winner chicken dinner!

Nektek mi a kedvenc helyetek és melyik taktikát látjátok a legcélravezetőbbnek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!